EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.7.2024  /  The Book Bar  /  Ranua

The Book Bar Pop

The Book Bar Pop Liput

Ensimmäinen laatuaan, The Book Bar Pop pistää Ranuan raikaamaan, kun lukuisat artistit saapuvat viihdyttämään kesäkansaa musiikillaan. Tule sinäkin nauttimaan Ranuan parhaasta lauantaista hyvän musiikin, yhdessäolon ja rennon meiningin pariin 20.07.2024!

Esiintyjinä Pihlaja, Sani, The Bilebändi, Talonpoika Lalli, Suotana sekä The Meänland.

SIJAINTI JA TAPAHTUMA-ALUE:

The Book Bar Pop pidetään Ranualla, The Book Barin välittömässä läheisyydessä osoitteessa Kirkkotie 7, 97700 Ranua. Tapahtuma-alueella on myös K-18 anniskelualue, sekä paikallisia ruokamyyjiä pitämässä juhlijat kylläisinä. Tapahtuma-alueelle on jatkuva maksuton bussikuljetus Ranuan keskustasta, seuraa somesta tarkempaa infoa.

IKÄRAJA:

The Book Bar Popissa ei ole ikärajaa ja toivotamme kaikki tervetulleeksi Ranuan ykkösfestareille! 0-10 vuotiaat festivaalivieraat pääsevät alueelle veloituksetta huoltajan seurassa. Alueella on myös anniskelu alue, joka on K-18. VIP-alueen ikäraja on myös K-18.

RANNEKE:

Lippuja vaihdetaan rannekkeisiin ennen festivaalialueelle pääsyä The Book Barissa ke 17.07.2024 alkaen aukioloajan mukaan. Liput voi vaihtaa rannekkeeseen myös tapahtuman portilla, mutta suosittelemme vaihtamaan lipun etukäteen ruuhkien välttämiseksi. Rannekkeella pääsee kulkemaan alueella edestakaisin.

AVUSTAJAT:

Avustajat pääsevät ilmaiseksi avustettavan seurassa. Avustettavan (esim. pyörätuolissa olevan) on ostettava lippu ja vaihdettava rannekkeeseen, ennenkuin avustaja on oikeutettu omaan rannekkeeseen. Ranneke on esitettävä festarialueen sisäänkäynnillä, josta avustaja saa oman rannekkeesa tämän yhteydessä. Avustaja ei pääse alueelle ilman avustettavaa, eikä saa kulkea alueella ilman avustettavaa. Tarve avustajalle on todistettava vammaiskortilla/lääkärintodistuksella.

WC-TILAT:

Alueelta löytyy WC-tilat. Esteettömiä WC:itä yleisöalueelta löytyy VIP-tilasta (K-18), ja näihin tiloihin varmistetaan
pääsy sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat esteetöntä kulkua WC-tiloihin.

The Book Bar
Facebook | Instagram


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 15:00
Showtime 16:00

0-10 vuotiaat festivaalivieraat pääsevät alueelle veloituksetta huoltajan seurassa.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin The Book Barissa ke 17.7.2024 alkaen. Lipun voi vaihtaa rannekkeeseen myös tapahtuman portilla, mutta suosittelemme vaihtamaan lipun etukäteen ruuhkien välttämiseksi.

Liput ovelta 59 € / 139 €, jos jäljellä.

Vipin Vippi-lippu sisältää:

Pääsyn The Book Bar Poppiin ja pääsyn rajatulle VIP-alueelle, oma sisäänkäynti ja kulunvalvonta., oma baari, omat
sisävessat. Buffet ruokailu ja yllätysesiintyjä.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, [email protected] / 0405612141

Myynti loppuu 20.7.2024 12:00.
The Book Bar
Kirkkotie 7, 97700, Ranua