EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 19.1.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

The Bonnevilles (UK), TOOT TOOT

The Bonnevilles (UK), TOOT TOOT Liput

Ladataan…

Garage punk blues -duo The Bonnevilles Suomeen Tammikuussa.

Liput: 13,50€/15€
OTR-kortilla: 11,50/13€
Ovet: 20:00

Showtime:
Toot Toot - 21:00
The Bonnesvilles - 22:00
Midnight City club: DJ Mikke The Flamer & DJ John Curtain
23:30->

Garage-, punk- ja blues -vaikutteista ammentava rock-duo tulee Helsinkiin ja On The Rocksiin Tammikuussa. Pohjois-Irlannista ponnistava kaksikko esiintyy On The Rocksissa lauantaina 19.1.2019.

Tämän bändin tavoitteena on ollut sen perustamisesta lähtien saada yleisön jalat tamppaamaan ja groovaamaan. Vuonna 2009 perustettu bändi on julkaissut urallaan 4 albumia, joista viimeisin nimeltään ‘Dirty Photographs' on selkeästi bändin seksikkäin levy. Soundin arvio tästä kyseisestä levystä on neljä tähteä viidestä (4/2018).

TOOT TOOT on Timo Kämäräisen ja Olli Krogeruksen duo, joka on varmasti yksi isoimman ja täyteläisimmän kuuloisista duoista, jota on missään koskaan kuultu. Ensimmäinen albumi julkaistiin vuonna 2012, ja sitä seurasi EP-trilogia Arthur 1-3. Albumit antavat toki hyvän kuvauksen yhtyeen musiikista, mutta TOOT TOOT on ehdottomasti koettava livenä -- kaikki keikat ovat erilaisia, täynnä yllätyksiä. Pieni kahden hengen kokoonpano mahdollistaa improvisoinnin ainutlaatuisella tavalla. Lavalla on nähty niin kauniita hetkessä syntyneitä fuugia, kuin aggressiivisiakin musiikillisia yhteenottoja, jotka vain harvoin ovat yltyneet fyysiseen kontaktiin Timon ja Ollin välillä.

Missä menee TOOT TOOT tänään? Erilaisten sattumusten takia toiminta on ollut vähäistä viimeisen parin vuoden ajan. Nyt kundit ovat toipuneet, ja ovat kovempia kuin koskaan. Mikä ei tapa, ei tapa. Arthur-pitkäsoitto on loppusuoralla, kemia kimaltaa ja räjäyttää törkeän lempeästi niin lavalla kuin äänitteelläkin.

https://www.thebonnevilles.co.uk/home
https://www.facebook.com/thebonnevillesUK/
https://www.facebook.com/TOOTTOOTBAND/
https://www.rocks.fi/
https://www.facebook.com/DirtyDogPromotionsOy/

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.