EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 22.12.2018  /  On The Rocks  /  Helsinki

The Blanko, Lumos

The Blanko, Lumos Liput
Takaisin

Ladataan…

The Blanko julkaisee uuden singlen ja saapuu On the Rocksiin tonttuilemaan joulun kynnyksellä 22.12.2018.

Liput: 13/14€
OTR-kortilla: 11/12€

Ovet:21:00

Viime helmikuussa Addiction -nimisellä singlellä ihastuttanut alternative rockin supertrio The BLANKO julkaisee uutta musiikkia. Uusi kappale kulkee nimellä ELECTRIC DESIRE, ja se julkaistaan digitaalisena singlenä kautta maan perjantaina 2.11.2018.

Suomen musiikkikenttää kohauttanut ja paljon ylistystä saanut alternative rockin supertrio The Blanko on perustettu vuonna 2006 ja bändin jäseniin kuuluvat myös Apulannasta ja Leningrad Cowboysista tuttu Pauli Hauta-aho (laulu ja kitara), Jakke Saarinen (rummut) ja Jykke Tikka (basso).

Bändin liveshowt ovat jotain mitä jokaisen tulisi nähdä. Energinen livesoitanta on ryyditetty intesiivisellä karismalla ja lavapreesensillä. Bändin musatyyli vaihtelee jeffbuckleymaisesta laulumelankoliasta tykittäviin rageagainstthemachinemaisiin riffeihin. Ja tämä tarjoillaan ei enempää eikä vähempää kuin nirvanamaisella asenteella.

Facebook
The Blanko

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.