EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 9.12.2018  /  45 Special  /  Oulu

The Blanko

The Blanko Liput

Ladataan…

The BLANKO on vuonna 2006 perustettu suomalainen vaihtoehtorockyhtye, johon kuuluvat Pauli Hauta-aho (solisti, kitara), Jakke Saarinen (rummut) ja Jykke Tikka (basso). Energinen bändi on siunattu vahvalla karismalla ja lavapreesenssillä, ja heidän tyylinsä vaihtelee aina melankolisesta Jeff Buckleyn tapaisista laulutulkinnoista Nirvana -asenteella esitettyihin, riuskoihin Rage Against The Machine -tyylisiin riffeihin.

The BLANKO julkaisi samannimisen debyyttialbuminsa 2007 alkoi soittaa tiuhaan tahtiin keikkoja, mistä he saivat valtavasti kokemusta ja arvostusta kotimaisen liveskenen keskuudessa, kuten myös kriitikoilta ja musiikkipäälliköiltä, jotka äänestivät bändin kahdesti YLE:n 12 lupaavimman yhtyeen joukkoon. Sen jälkeen he ovat julkaisseet kaksi studio levyä; Flying Colours (Ratas Music Group 2011), Into The Silence (Sony Music Finland 2013), ja sinkut You & I, Feel ja Face the Fear also saavuttivat kiitettävän määrän radiosoittoja. Yhtyeen uusin sinkku Electric Desire julkaistaan 2.11.

The BLANKO on saanut myös hienon vastaanoton muutamilla Euroopan keikoillaan, kuten myös Japanissa soitettuaan Metal & Loud -tapahtumassa Tokiossa. Satojen keikkojen jälkeen, tehtyään yhteistyötä mm. ApocalypticanDanko Jonesin3 Doors DowninSkindredin ja Wolfmotherin kanssa, The BLANKO on hyvässä iskussa ja valmiina julkaisemaan uutta musiikkia. He pyrkivät kohti maailmanlaajuista julkaisua, tuhansien ihmisten yleisöjä ja 'kolmen voima'- symbolinsa tunnetuksi tekemistä kaikkialla universumissa.

www.theblanko.com/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00