EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 19.2.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

The Black Dahlia Murder (USA)

The Black Dahlia Murder (USA) Liput

Tapahtuma on siirtynyt.
Alkuperäiselle päivämäärälle 13.2.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 13.1.2021 mennessä.

The Black Dahlia Murder On The Rocksissa helmikuussa 2021!

Amerikkalaisyhtye The Black Dahlia Murder julkaisi albumin Verminous tämän vuoden huhtikuussa. Pitkäsoiton ilmestymistä juhlistava kiertue saapuu Suomeen helmikuussa 2021.

Verminous on vuonna 2001 perustetun orkesterin yhdeksäs pitkäsoitto. Uransa aikana useasti Suomessa käynyt ja vankan fanikannan rakentanut viisikko on nyt kovemmassa iskussa kuin koskaan.

-Kehityksemme jatkuu levy levyltä. Verminous on värikäs, tunnelmallinen ja vahva albumi, joka korostaa The Black Dahlia Murderin särmikkyyttä. Pitkäsoiton jokainen biisi elää ja hengittää ja kokonaisuudesta muodostuu paras, mitä olemme koskaan saaneet aikaan,
laulaja Trevor Strnad tiivistää.

The Black Dahlia Murderin seurassa rundaa kaksi muutakin yhtyettä. Amerikkalainen Rings of Saturn luokittelee itsensä mystisesti aliencoreksi ja brittibändi Viscera laajentaa perinteistä death metal -tyyliä techdeathin ja deathcoren suuntaan... luvassa on kaikilla mittapuilla laskettuna 101-prosenttinen annos "sitä itseään"!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 19.2.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot