EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.11.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

The Black Bubbles -levyjulkkarit, Anzi Destruction

The Black Bubbles -levyjulkkarit, Anzi Destruction Liput

Helsinkiläinen The Black Bubbles juhlistaa marraskuisena perjantai-iltana tuoretta "The Other Side" -levyään. Levyn julkaisee helsinkiläinen Lil' Beast Records.
The Black Bubbles yhdistää musiikissaan 1960- ja 70-lukujen rockperinteen, livekeikkojen energian ja ennakkoluulottomuuden.
Bändi on niittänyt mainetta energisenä ja napakkana livebändinä, joka vie kuulijansa sujuvasti tunnelmasta toiseen, ja jonka räyhäkäs poljento tarttuu tanssijalkaan.
Keikalla on myynnissä uutta levyä vinyylinä sekä paitoja.

Illan aloittaa Anzi Destruction, jonka uusin single ”Face of The Crow” julkaistiin kesäkuussa 2023. ”Face of The Crow” on myöhemmin Rolling Recordsin kautta ilmestyvän albumin kolmas single, ja se esittelee Anzi Destructionin tuotannon raskaamman puolen: punk-juuret yhdistettynä nykypäivän metalliin ja rockiin. Anzi tunnetaan energisistä live-esiintymisistään ja tämä musikaalinen "punk-kameleontti" varmasti sytyttää Kuudennen Linjan yleisön.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.