EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 3.5.2020  /  Balderin sali  /  Helsinki

The Best of Zarzuela

The Best of Zarzuela Liput

Osana Ibero-festivaalia sopraano Beatriz Macias ja pianisti Tuomas Nikkanen tuovat lämpimän henkäyksen espanjalaistunnelmia keväiseen Helsinkiin.

Meksikolais-amerikkalainen Beatriz Macias on yksi tämän päivän kiinnostavimmista ja monipuolisimmista klassisen musiikin uusista kasvoista. Hän aloitti uransa huilistina, mutta tekee nyt nopeaa vauhtia nousujohteista, kansainvälistä uraa laulajana. Macias on esiintynyt soolokonserttien lisäksi useiden eurooppalaisten kamari- ja sinfoniaorkestereiden solistina.

Maciasin tuleva konserttisarja "The Best of Zarzuela" tullaan kuulemaan mm. Suomessa, Hollannissa ja Yhdysvalloissa. Hänen latinalaisamerikkalaiset juurensa sopivat tähän dramaattiseen taidemuotoon mainiosti. "Beatriz on lavalla kuin tulessa ja saa Zarzuelan eloon jokaisella eleellään"

Zarzuela on espanjalaista lyyristä oopperaa. Nimi tulee espanjan sanasta "zarza", joka tarkoittaa karhunvatukkaa- tämä nimi juontaa juurensa Palacio de la Zarzuelaan, espanjan kuninkaallisten asuinpaikkaan, jonka pihalla kasvoi karhunvatukkaa. Musiikkityyli syntyi juuri tämän palatsin teatterissa 1600-luvulla. Zarzuelan suurimmat säveltäjänimet, Ruperto Chapi ja Tomás Bretón nostivat tämän huikean tyylilajin suuren maailman tietoisuuteen 1800-luvun loppupuolella.

Sopraano Beatriz Macias tuo tämän lyyrisen ja dramaattisen taidemuodon nyt suomalaisten kuultavaksi. Musiikin, jonka jokainen voi tuntea syvällä sisimmässään, sydäntä särkevän dramaattiset romanssit, vastustamaton rytmi, joka vie nautinnollisesti mukanaan.  


Facebook | Instagram

www.bmusicfinland.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 15:00

Ovet 30min ennen esityksen alkua.

Konsertin kesto noin 2h.

Lapset alle 12 vuotta ilmaiseksi.

Myynti loppuu 3.5.2020 14:30.