EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.5.2023  /  Viihdemaailma Ilona  /  Oulu

Kinkkuklubi: The Best of Kinky Carnival Burlesque

Kinkkuklubi: The Best of Kinky Carnival Burlesque Liput

Kevätkauden viimeinen Kinkkuklubi nautiskellaan niin kypsemmällä kuin tuoreemmallakin kinkulla höystettynä, kun lavalle kapuavat Kinky Carnival Burlesquen esiintyjät omien suosikkinumeroidensa kera! Iltaa maustaa myös vieraileva esiintyjä, oululaiselle yleisölle tuttu ja rakastettu Armi Von Vep - tuo suomalaisen burleskin sensuelli surrealisti.

Lavalla nähdään siis nostalgiaa Kinky Carnivalin, tuttavallisemmin Kinkkujen, yli kymmenen vuotiselta taipaleelta. Esitysten lomassa saatat kuulla myös tarinan jos toisen itse esiintyjiltä! Ken tietää... 😉

Lavalle kipuavat...

ARMI VON VEP (HKI)
LALA L'MORE
RUBY LA ROUGE
SALOME SACREBLEU
SCARLETTA CRYSTAL
DEBBIE DEVOUT
CECE BOMBSHELL

Illan juontaa ihastuttava kansainvälinen pinup-malli ja Kinky Carnivalin uusi jäsen, Wilhelmina AfFera. Pickupina toimii hattaraisen suloinen Candy Cloudlet. Tule mukaan muistelemaan vanhoja, näkemään myös jotain uutta ja kuulemaan tarinoita esitysten takaa!

Facebook event


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Esityksen kesto 2 h.

VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn 6 henkilölle sekä istumapaikat parhaimmissa loosseissa lavan läheisyydessä.