EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.7.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Backstabbers, Testicals

The Backstabbers, Testicals Liput

Perjantaina 23. heinäkuuta Bar Loosessa on tarjolla turboahdettua Action Rockia, ja fiftarille tuoksahtavaa Punk'n'Rollia, kun paikalle saapuvat rovaniemeläislähtöinen, mutta nyttemmin helsinkiläistynyt The Backstabbers sekä hiljattain paluun keikkalavoille tehnyt lahtelainen Testicals.

Alunperin vuosina 2005 - 2009 toiminut Testicals voitti vuonna 2006 valtakunnallisen Ääni & Vimma -kilpailun, ja oli hetken aikaa yksi Suomen mielenkiintoisimmista uusista punk-bändeistä ja Lahden suosituimmista keikkabändeistä. Testicals ehti julkaista aktiiviuransa aikana kaksi EP-levyä Truly Yours (2006) ja …and Nothing Less (2007) ennen kuin hajosi yllättäen vuonna 2009. Lopettamisensa jälkeen Testicalsia ei enää keikoilla nähty, sillä bändin bändin basisti ja pääasiallinen biisintekijä Hemppa Rouvali menehtyi auto-onnettomuudessa kevättalvella 2011.

Nyt Hempan muisto herää jälleen henkiin hänen kirjoittamiensa laulujen muodossa, kun yhtye nousee jälleen keikkalavoille laulaja Niklas Saarelan ja rumpali Jari Savolaisen johdolla. Heidän lisäkseen bändin nykykokoonpanoon kuuluvat basisti Antti Seroff ja kitaristi Tomppa Saarenketo.

Pelkästä nostalgiasta ei paluussa kuitenkaan ole kysymys, sillä yhtye julkaisi viime vuoden lopulla viisi biisiä sisältäneen Lockdown Rebel EP:n.

Illan toisena bändinä lavalle nousee tulikuuma The Backstabbers, joka julkaisi kesän alussa uuden musiikkivideon/singlen Knockout, joka on takuuvarmaa kamaa kaikille kitararockin ystäville. The Backstabbersista on kasvanut hiljalleen yksi Suomen kovimmista bändeistä omassa genressään, ja yhtye kannattaa ehdottomasti tarkastaa, sillä skandinaavinen Action Rock elää ja voi hyvin!

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.