EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27.10.2023  /  Olympia  /  Tampere

The Aristocrats (UK/USA)

The Aristocrats (UK/USA) Liput

Progressiivisen rockin voimatrio The Aristocrats palaa ensi syksynä Suomeen. Bändi esiintyy Tampereen Olympiassa perjantaina 27. lokakuuta.

Vuonna 2011 debyyttialbuminsa julkaissut The Aristocrats on vakiinnuttanut asemansa yhtenä proge-universumin omaperäisimmistä ja viihdyttävimmistä yhtyeistä. Kaikuja metallin, rockin, popin ja jopa kantrin puolelta biiseihin ammentava kolmikko loistaa erityisesti keikkalavoilla kun huikaisevalla yksilötaidolla varustetut heittäytymiskyiset muusikot antavat improvisaation virrata läpi valmiiksi monisävyisen biisimateriaalin.

Pakollisen koronatauon aikana The Aristocrats on ehtinyt käydä myös uusien biisien kimppuun ja tulevalla kiertueella faneja hemmotellaankin esittämällä täysin uutta ja vielä levyttämätöntä materiaalia sekä huolellisesti kuratoitu kattaus valikoituja helmiä aiemmasta tuotannosta. Myös bändi odottaa tulevia koitoksia Euroopassa jo vesi kielellä: "Edellisistä keikoistamme Isossa-Britanniassa ja Euroopassa, joista osa taltioitiin FREEZE! Live In Europe 2020 –live-levylle juuri ennen kylmää puhuria kiertuemaailmassa, on kulunut aivan liian kauan. Odotamme suurella innolla kaikkien kärsivällisesti The Aristocrats –keikkojen paluuta odottaneiden fanien jälleennäkemistä”.

the-aristocrats-band.com
Facebook

Instagram


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 27.10.2023 23:59.