EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 11.10. - Pe 13.12.2019  /  Kaarinan nuorisoteatteri  /  Kaarina

The Addams Family - Musikaali

The Addams Family - Musikaali Liput

Kaarinan nuorisoteatterin valloittaa syksyllä 2019 The Addams Family -kauhumusikaali!

Musikaali kertoo omaperäisestä kauhuperheestä, jonka tytär rakastuu "normaalista" perheestä tulevaan poikaan. Musikaali on kertomus kahden perheen yhteentörmäyksestä, ja se haastaa katsojan pohtimaan mikä on edes normaalia.

The Addams Family tulee olemaan KaNuTen mittapuun mukaan suurtuotanto, sillä lavalla nähdään henkilöhahmojen lisäksi livebändi ja tanssiva kuoro. Koko Kaarinan "kulttuurikukkulalla" sijaitseva Kaarinan nuorisoteatterin teatteritalo muutetaan näytelmän Addamsien kotitaloksi!


Kaarinan nuorisoteatteri tekee rehellistä ja rohkeaa teatteria nuorilta sinulle. Kaarinan nuorisoteatteri (Kanute) tunnetaan laadukkaana kantaaottavien nuorisonäytelmien teatterina, jossa vaikeita ja rankkojakin aiheita käsitellään rehellisesti ja silottelematta. ​Vastapainona vakavammalle ohjelmistollemme toteutamme myös koko perheelle suunnattuja musiikkipitoisia näytelmiä sekä lastenteatteriesityksiä.
Väliaikakahviomme palvelee asiakkaita ennen ja jälkeen esityksen, ilman alkoholioikeuksia.

Kaarinan nuorisoteatteri sijaitsee aivan Kaarinankeskustan tuntumassa, leikkimielisesti "kulttuurikukkulaksi" nimetyllä mäellä, samassa pihapiirissä Kaarina-Teatterin kanssa. Teattereilla on yhteinen tilava parkkeerausalue ja julkisilla kulkuvälineillä löytää myös helposti perille. Nuorisoteatterille pääsevät liikuntaesteiset aivan ovelle saakka vaikka tila-autolla.

Instagram

www.kaarinannuorisoteatteri.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-7

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.
Ovet avataan tunti ennen esitystä.
Esityksen kesto n. 2,5 h.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Kaarinan nuorisoteatteri
Viipurintie 118, 20780, Kaarina