EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 19.9.2020  /  Viihdekeskus Tuiskula  /  Nivala

The 69 Eyes

The 69 Eyes Liput

Helsingissä vuonna 1989 perustettu The 69 Eyes on uransa aikana ehtinyt kiertää kotimaan lisäksi niin Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa kuin Australiassakin. Yhtye on julkaissut yksitoista studioalbumia, joista moni on myynyt kultaa ja platinaa. Helsingin vampyyrit juhlivat 30-vuotista taivaltaan komeasti ja julkaisivat West End -albumin yhdessä yhtyeen luottotuottaja Johnny Lee Michaelsin kanssa. Yhtyeestä kertova Ville Lipiäisen koostama dokumentti ilmestyi fyysisen albumin mukana.
 
Syyskuussa 2019 julkaistu West End -albumi pitää sisällään yksitoista uutta The 69 Eyes -biisiä. Levyllä kuullaan vierailijoina muun muassa Cradle Of Filth -solisti Dani Filthiä, Murderdolls-solisti Wednesday 13:ta ja Beastö Blancön Calico Cooperia. Kesällä 2019 The 69 Eyes keikkaili pääosin kotimaan festivaaleilla. Lokakuussa yhtye aloitti uuden albumin tiimoilta massiivisen West End Tour -kiertueen, joka käsitti kotimaan lisäksi Eurooppaa, Venäjää ja Amerikkaa.

Facebook
Instagram
Youtube

www.tuiskula-nivala.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Tapahtuman aikataulu julkaistaan myöhemmin.