EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 10.10.2020  /  Tampere-talo: Sorsaklubi  /  Tampere

Sorsaklubi: The 69 Eyes

Sorsaklubi: The 69 Eyes Liput

HUOM! Tapahtuma on siirtynyt lokakuulle! Uusi päivämäärä on 10.10.2020.

Ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan. Mikäli päivämäärä ei käy, ostetut liput voi palauttaa 31.5.2020 mennessä.

Lippujen palauttaminen:

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

 

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.
____________________________________

Helsingissä vuonna 1989 perustettu The 69 Eyes on uransa aikana ehtinyt kiertää kotimaan lisäksi niin Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa kuin Australiassakin. Yhtye on julkaissut yksitoista studioalbumia, joista moni on myynyt kultaa ja platinaa. Helsingin vampyyrit juhlivat 30-vuotista taivaltaan komeasti ja julkaisivat 27 & Done -singlen antamaan esimakua syksyllä 2019 julkaistavasta West End -albumista. Levy on tehty yhdessä yhtyeen luottotuottaja Johnny Lee Michaelsin kanssa.

27 & Done -singleen on kuvattu myös Los Angelesissa asuvan Vicente Corderon (3 Teeth, "Room 37- The Mysterious Death of Johnny Thunders" -elokuva) ohjaama video. Video sisältää kohtauksia kesäkuussa julkaistusta The 27 Club -jenkkikauhuelokuvasta.

Syyskuussa julkaistu West End -albumi pitää sisällään yksitoista uutta The 69 Eyes -biisiä. Levyllä kuullaan vierailijoina muun muassa Cradle Of Filth -solisti Dani Filthiä, Murderdolls-solisti Wednesday 13:ta ja Beastö Blancön Calico Cooperia.

Kesällä 2019 The 69 Eyes keikkaili pääosin kotimaan festivaaleilla. Lokakuussa yhtye aloitti uuden albumin tiimoilta West End Tour 2019 -kiertueen keikkaillen ensin Suomessa ja jatkaen massiiviselle kansainväliselle kiertueelle Eurooppaan, Venäjälle ja Amerikkaan.

Sorsaklubi on Tampere-talon liveklubi, joka tarjoaa eläimellistä tunnelmaa ja maailman parasta musaa sopivan aikaiseen soittoaikaan.

Tuotanto Tampere-talo

 

Sorsaklubi:
Facebook
Instagram
@sorsaklubi

tampere-talo.fi/sorsaklubi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 20:00
Ovet auki tuntia ennen.

Showtime: 20:00

Tapahtuma on ikärajaton, alueella on oma rajattu K-18 anniskelualue.

Myynti loppuu 10.10.2020 19:00.