EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9.2.2024  /  Tavara-asema  /  Tampere

TesseracT (UK) + Unprocessed (DE) + The Callous Daoboys (US)

TesseracT (UK) + Unprocessed (DE) + The Callous Daoboys (US) Liput

BRITTILÄINEN PROGRESSIIVISEN METALLIN KÄRKINIMI TESSERACT PALAA SUOMEEN

Kesällä 2022 Turussa järjestetyssä Knotfestissa nähty, yksi brittiläisen progemetallin kiinnostavimmista nimistä TesseracT (UK) palaa Suomeen alkuvuodesta 2024. Bändi nähdään suomalaisfanien iloksi sekä Tampereen Tavara-asemalla että Helsingin Tavastialla 9.–10. helmikuuta. Liput tulevat myyntiin perjantaina 14.7.2023 klo 11 Tiketissä.

Parhaillaan uutta albumia työstävä TesseracT on ollut yksi djent-metallin pioneeriyhtyeistä genrelle tyypillisillä matalavireisillä kitarasoundeilla sekä raskaan groovaavilla melodioilla. Yhtyeen kappaleet ovat tunnettuja tarinallisuudestaan, jota korostavat niiden tunteikkaat laulumelodiat. Visuaalisuudella ja tarkoin hiotuilla taiteellisillakin konsepteilla vakuuttava TesseracT pääsee oikeuksiinsa erityisesti livenä, ja tästä todisteena on nähty useita monumentaalisia keikkoja.

Lokakuussa julkaistavan “War Of Being” -albumin on lupailtu olevan rohkea ja haastava konseptialbumi, joka kunnioittaa progressiivisen musiikin perinteitä. Suurella intohimolla ja pieteetillä sävelletty albumi on bändin mukaan massiivinen, ja basisti Amos Williams kirjoittaa sen pohjalta parhaillaan myös romaania.

Illat Tampereella ja Helsingissä tulevat avaamaan kitaravetoista progea, popia ja elektronicaa yhdistelevä Unprocessed (DE) sekä kaoottiseksi mutta ystävälliseksi kuvailtu mathcore-yhtye The Callous Daoboys (US).

tavara-asema.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 45 €.

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

***

Esteettömyys

Tavara-aseman tapahtumiin on helppoa tulla myös liikkumisen apuvälineillä. Tavara-aseman sisäänkäynti, narikka ja koko 1. kerroksen tilat ovat esteettömät. Saattoliikenteen ajo Murtokadun kautta.

Liikuntaesteisille asiakkaille ja heidän avustajilleen varataan seisovissa konserteissa katselualue salin vasempaan reunaan esiintymislavan lähistölle, jossa henkilökuntamme voi auttaa tarvittaessa. Jos asiakas tarvitsee aikaa omalle paikalle siirtymistä varten, Tavara-aseman tiloihin on mahdollista päästä ennen tapahtuman alkua. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen tavara-asema(at)kulttuurikamari.fi.

Asiakkaana olevan henkilön avustaja pääsee pääsääntöisesti asiakkaan kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla ilman erillistä avustajalippua. Tarvittaessa pyydämme todentamaan avustajan tarpeen esimerkiksi EU:n vammaiskortilla, jossa on A-merkintä.

Tavara-asemalla on induktiosilmukka. Mikäli esteettömyys- tai saavutettavuusasioissa herää jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä ennen tapahtumaa sähköpostitse osoitteeseen tavara-asema(at)kulttuurikamari.fi.

Tavara-asemalla on sukupuolineutraalit saniteettitilat.


Myynti loppuu 9.2.2024 23:59.