EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.3.2023  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Terveet Kädet + Kovaa Rasvaa

Terveet Kädet + Kovaa Rasvaa Liput

Vuodesta 1979 operoinut hardcore-yhtye Terveet Kädet on kiistatta kaikkien aikojen tunnetuin suomalainen punkbändi. Läjä Äijälän luotsaama yhtye opetti toimintansa 2016 liki neljänkymmenen toimintavuoden jälkeen, mutta mielipiteet onneksi muuttuvat, Svart Records julkaisee uuden Terveet Kädet -levyn "Kaikki kaikkia vastaan" maaliskuussa 2023. Äijälän mukaan paluu on sykkinyt takaraivossa pitkään.

"Kaikki Kaikkia vastaan" on brutaali albumi, jossa yhdistyy kokoonpanon alter egon Lapin Helvetin metallisempi ote TK:n perinteiseen thrash- ja hardcore-tykitykseen. Teemaltaan ja sanoituksiltaan se on synkkä aikansa kuva.

”Olemme pohjoissuomalainen bändi ja sanoituksissa tiivistyy nykyinen maailmankuva levyn nimeä myöten. Kaikki kaikkia vastaan. 16 kappaletta pelkistettyä angstia”, Äijälä kertoo.

Terveet Kädet on kerännyt vuosien varrella ihailijoita maailmanlaajuisesti metalliyhtye Sepulturan jäsenistöstä Mike Pattoniin ja ehti kiertää kotimaansa lisäksi myös valtameren tuolla puolella. Yhtyeen arvostuksen ja 40. juhlavuoden kunniaksi Svart Records koosti yhtyeen 1980-luvun tuotannosta kaikkiaan viiden vinyylilevyn kokoelmaboksin, jonka kaksi mittavaa painosta on nyt myyty loppuun.

Turkulais-helsinkiläinen Kovaa Rasvaa on soittanut keikkoja, kiertänyt ympäri maailmaa, treenannut, syönyt, nukkunut lattioilla ja tanssinut ABBA:n tahtiin yli vuosikymmenen ajan. Vuonna 2010 perustetun yhtyeen jäsenistön taustalta löytyy lukuisia kotimaisen uudemman punkin ja hardcoren klassikkoyhtyeitä, kuten Khatarina, Kuolema, Selfish sekä Forca Macabra.

Yhtyeen kappaleet ovat intensiivisiä ja tarkoituksellisen lyhyitä. Orkesterin musiikillinen ulosanti pohjautuu vahvasti 1980-luvun primitiiviseen metalliin sekä napakkaan hardcore punk -ilmaisuun.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Showtime 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.