EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 24.9.2022  /  Pikkuteatteri  /  Lahti

Jazztori 2022
klo 19:00 Tenors of Kalma

Jazztori 2022 Liput

”Elektropsychedelic jazztrance”

Tenors of Kalma on bändi, joka yhdistää jazzia elektroniseen popmusiikkiin hyvin omaperäisellä tavalla. Jimi Tenor ja Kalle Kalima ovat tehneet musiikkia yhdessä noin 18 vuotta. Trio, jossa Joonas Riippa on rummuissa, on toiminut jo noin kahdeksan vuotta ja keikkaillut ympäri Eurooppaa. Musiikissa yhdistyy elementtejä jazzista, improvisoidusta musiikista sekä elektronisesta musiikista. Sun Ra kohtaa Kraftwerkin. Ensimmäinen levy Electric Willow sai innokkaan vastaanoton 2015, ja toinen levy Sounds of Salo ilmestyy 2023.

Jimi Tenor on legendaarinen hahmo elektronisen popmusiikin kentässä, mutta hän on myös kotonaan improvisoidun musiikin alueella. Hänen kansainvälinen uransa on kestänyt jo 20 vuotta.

Kalle Kalima on Suomen jazz- ja avantgardemusiikin suurlähettiläs Berliinissä. Hän sekoittaa elementtejä jazzista ja rockista ainutlaatuisella tavalla. Hän on soittanut mm.. Jazzanovan, Jason Moranin, Jim Blackin, Greg Cohenin ja Anthony Braxtonin kanssa. Kalima tunnetaan myös omista laajalti kiitosta saaneista bändeistään, kuten Klima Kalima (Neue Deutsche Jazz Preis 2008). Hänelle myönnettiin Jazz Emma kokoonpanolla K-18 vuonna 2013.

Joonas Riippa on yksi tärkeimmistä rumpaleista Suomessa. Hän on työskennellyt monien muusikoiden kuten Mikko Innasen, Verneri Pohjolan, Teemu Viinikaisen, Seppo Kantosen ja Joonatan Raution kanssa.

Jimi Tenor voc, sax, keys, electronics
Kalle Kalima guitar, electronics
Joonas Riippa drums

”Heidän musiikkivalikoimansa oli ehtymätön, ajatuksia herättävä. Melodinen materiaali on edustettuna siinä missä äkilliset voimanpurkauksetkin.” Remzeitung 21.4.2015

www.jazztori.fi

Kesto: 75 min

www.jazztori.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 19:00