EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10.1.2020  /  45 Special  /  Oulu

Temple Balls + The Empire Strikes

Temple Balls + The Empire Strikes Liput

Nelivitosessa on tarjolla tuutin täydeltä kunnon rockia, kun Temple Balls ja The Empire Strikes löylyttävät vintin lauteilla tammikuussa!

Temple Balls on energinen viisijäseninen hard rock -yhtye Oulusta. Tämä yhtye on elementissään lavalla, oli se sitten lämmittelemässä Deep Purplea tai villitsemässä pientä klubia.

Temple Balls on julkaissut kaksi pitkäsoittoa, "Traded Dreams" sekä "Untamed". Yhtye valmistelee tällä hetkellä kolmatta albumiaan. Marraskuussa he suuntaavat Euroopan kiertueelle suomalaisen metallijätti Sonata Arctican kanssa.

Helsinkiläisen rockyhtye The Empire Strikesin musiikki vie takaisin 2000-luvun vaihteen soundimaailman pariin, jolloin rämisevät kitarat ja autotallirock löivät isosti läpi.  Bändin odotettu kolmas albumi "Charm" ilmestyi syksyllä 2019 ja sai loistavia arvioita. 

The Empire Strikes on keikkaillut muun muassa Marky Ramone´s Blitzkriegin, The Flaming Sideburnsin ja Motörhead -kitaristi Phil Campbellin uuden yhtyeen kanssa. Lukuisia kertoja myös Euroopassa keikkaillut yhtye on erittäin hyvässä livemaineessa ja noteerattu myös maamme rajojen ulkopuolella.

 

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00