EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 30.3.2019  /  45 Special  /  Oulu

Temple Balls + Block Buster

Temple Balls + Block Buster Liput

Ladataan…

Oululaisen hard rock -yhtyeeen Temple Ballsin pitkään odotettu kakkosoalbumi Untamed julkaistaan maaliskuun 8.pvä! Levyjulkkareita juhlitaan kotibaarissa Nelivitosessa lauantaina 30.3. kuopiolaisen Block Buster -yhtyeen kera.

Temple Ballsin pari viimeistä vuotta ovat olleet kiireisiä ja työntäyteisiä. Yhtyeen ensimmäinen virallinen single Hell And Feelin' Fine näki päivänvalon syyskuussa 2016 ja sai mukavasti soittoaikaa muun muassa Radio Rockin taajuudella. Karma Sound -studioilla Thaimaassa äänitetty esikoisalbumi Traded Dreams (2017) julkaistiin Suomen lisäksi Saksassa ja Japanissa. Levyn tuottanut Tobias Lindell tunnetaan yhteistyöstään muun muassa Europen, Mustaschin ja H.E.A.T.in kanssa.


Temple Balls on niittänyt mainetta energisenä live-esiintyjänä. Syksyllä 2017 yhtye kiersi ensin Suomea Battle Beastin kanssa ja jatkoi sitten ensimmäiselle keikalleen Japaniin ja minikiertueelle Ukrainaan. Kevään 2018 ohjelmassa oli kahden viikon kiertue Baltiassa ja Itä-Euroopassa. Queenin, Deep Purplen ja Uriah Heepin kaltaisia suuruuksia lämmitellessään viisikko on näyttänyt pystyvänsä ottamaan haltuun myös suuremmat lavat.

Nelivitosen levyjulkkarikeikalla lämppärislotin ottaa haltuun hard rock -yhtye Block Buster, jonka ensimmäistä pitkäsoittoa kaavaillaan myös julkaistavaksi vielä ennen tätä keikkaa!

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00