EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 26.8.2021  /  45 Special  /  Oulu

Temple Balls

Temple Balls Liput

Temple Balls on energinen viisijäseninen kotimaisen hard rock -musiikin kärkinimi Oulusta. Yhtye on elementissään lavalla, oli se sitten lämmittelemässä Deep Purplea tai villitsemässä pientä klubia.

Yhtyeen aiemmilla "Traded Dreams" (2017) ja "Untamed" (2019) -albumeilla muodostama asema rock-musakentällä sai vahvistusta kolmannella pitkäsoitolla "Pyromide", joka julkaistiin huhtikuussa 2021. Erityisesti uuden albumin voimin Temple Ballsin potentiaalia nousta kansainväliseen suosioon on povattu eikä suotta - Soundin raati arvosteli albumin täydellä viidellä tähdellä ja Kaaoszinen arvostelussa levy pokkasi huikeat 9/10 pistettä.

Vuonna 2020 oululaisrokkarit solmivat kansainvälisen levytyssopimuksen italialaisen Frontiers Musicin kanssa, jonka kelkassa ovat vaikuttaneet muun muassa rockin suurnimet Whitesnake, Uriah Heep ja Def Leppard.

Arde Teronen - laulu, Jimi Välikangas - Basso, Jiri Paavonaho - Kitara, Niko Vuorela - Kitara, Antti Hissa - Rummut


TURVALLISUUS
45 Specialissa noudatamme nyt ja aina viranomaisten antamia, ajantasaisia ohjeita ja rajoituksia, ja pidämme huolta ravintolamme asianmukaisesta puhtaudesta. Otamme tällä hetkellä keikoille vain 50% yleisökapasiteetista ja henkilökuntamme desinfioi ravintolan pintoja jatkuvasti.

Pidäthän omalta osaltasi huolta myös muista saapuessasi keikalle:
• Pese ja/tai desinfioi käsiä usein ja huolellisesti. Käsidesiä on saatavilla.
• Muista peittää suusi/nenäsi yskiessä tai aivastaessa.
• Pidä riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
• Älä tule keikalle kipeänä, tai jos sinulla on mitään koronaan viittaavia oireita.

Kiitos että välität!

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 22:00

Liput ovelta 13,50 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 26.8.2021 20:00.