EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 2.6.2022  /  Tiivistämö  /  Suvilahti, Helsinki

Telephone Romeo, Madu, RULES

Telephone Romeo, Madu, RULES Liput

RULES

Stadion-poppia nörteille! Rules on Iiti Yli-Harjan (Pintandwefall), Sarra Keppolan ja Oskari Halstin (SMG) bändi, joka soittaa maailmankirjallisuuden hahmoihin perustuvaa häpeilemättömän mehukasta synapoppia.

Spotify
Instagram

***

MADU

Madu on helsinkiläinen sooloartisti ja laulaja-lauluntekijä, joka vain muutaman sinkun julkaistuaan palkittiin 2021 YleX:n Nosteessa-tituleerauksella. Goottipopiksi luonnehditussa tyylissä yhdistyvät elektroninen indie, emopunkin energinen dramatiikka ja horror-vivahteinen visuaalisuus – synkistelyä valaisee itseironinen pilke silmäkulmassa. Tarttuvat koukut, tuoreet soundit ja omintakeiset visuaalit luovat "persoonallisen maailman, joka tempaa mukaansa ja saa janoamaan lisää” (Anne Lainto & Jani Kareinen, YleX).

Spotify
Instagram

***

TELEPHONE ROMEO

Helsingistä ponnistavan artisti/tuottaja Telephone Romeon musiikissa alt pop, psykedeelinen rock ja elektroninen musiikki solmiutuvat tiiviisti yhteen. Vastakkainasetteluista ammentavassa äänimaailmassa kauniit ja korkealentoiset melodiat kohtaavat raskaampiakin taustoja luoden musiikille omalaatuisen intensiteetin. Artistin nimeä kantava debyytti-EP julkaistiin kesällä 2020, ja jatkoa seuraavan EP:n merkeissä on kuultu pitkin vuotta 2021. Tällä hetkellä vuoden 2022 keikkoihin valmistautuva helsinkiläinen artisti-tuottaja tähtää musiikillaan ehdottomasti kansainväliselle polulle.

Spotify
Instagram

***

Facebook-tapahtuma

www.tiivistamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime 20:00

Eteispalvelumaksu 3 €.

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta.  
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi

Myynti loppuu 2.6.2022 19:00.