EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7. - Su 9.10.2022  /  Useita paikkoja  /  Tampere

Telakka Open Border: Estonia

Telakka Open Border: Estonia Liput

Teatteri Telakka pilotoi syksyllä 2022 kansainvälisen Telakka Open Border -festivaalin, joka järjestetään ensi kertaa lokakuussa 7.-9.10.2022. Telakka Open Border on vuorovuosin järjestettävä tapahtuma, joka esittelee pienten riippumattomien teatterien ja työryhmien esityksiä kaikkialta maailmasta.  Festivaalilla on vaihtuva kohdemaa ja tänä vuonna se on Viro. Esitysten lisäksi festivaalin ohjelmassa on virolaista musiikkia.

Iltaisin Kulttuuritalo Telakalla järjestetään festivaaliklubi, jossa esiintyy perjantaina 7.10. klo 22 Meisterjaan ja lauantaina 8.10. klo 22 Puuluup.

Festivaalipassi oikeuttaa pääsyyn kaikkii esityksiin sekä festivaaliklubeille.

Tere tulemast!


www.teatteritelakka.fi


Lipunmyynti netissä päättyy tuntia ennen esityksen alkua.

Lipunmyynti esityspaikoilla aukeaa tuntia ennen esitystä.

Ryhmäliput (alk. 22 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä)

Opiskelijoiden ryhmälipulla (alk. 12 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä) opettaja mukaan ilmaiseksi. Saadakseen ilmaisen lipun on opettajan heti tilauksen tehtyään otettava yhteyttä osoitteeseen office@teatteritelakka.fi varmistaakseen paikkansa esityksessä.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Festivaalipassi oikeuttaa pääsyn jokaiseen näytökseen ja festivaaliklubeille Kulttuuritalo Telakalle.

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.

Loppuunvarattuihin näytöksiin voi tiedustella viime hetken peruutuspaikkoja tapahtumapäivänä Teatteri Telakan ovimyynnistä, joka avautuu tuntia ennen esityksen alkamisaikaa.

Kauppakeskus Tullintori
Tullikatu 6, 33100, Tampere