EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.3.2023  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Teksti-TV 666, Kissa

Teksti-TV 666, Kissa Liput


Teksti-TV 666 julkaisee helmikuussa uuden albumin ja suuntaa kiertueelle!

Räjähtävän krautrockin ykkösnyrkki ja lukuisista kitaristeistaan tuttu Teksti-TV 666 tekee paluun levyttäväksi yhtyeeksi, kun orkestraatio julkaisee toisen täyspitkän albuminsa helmikuussa 2023, viiden vuoden odotuksen jälkeen. Svart Records julkaisee Teksti-TV 666:n toisen albumin Vapauden Tasavalta 24.2.2023.

TEKSTI-TV 666 soittaa äänekkäitä ja venytettyjä vaihtoehtorock-kappaleita täynnä motorik-junnausta, shoegazea, psykedeliaa ja satunnaisesti tyhjästä ilmestyviä protometalliriffejä. Bändi välttelee mielellään liiallista vakavuutta ja vannoo alati kasvavan äänivalli-armeijan sekä useiden vokalistien nimeen. Yhtye tuo mukanaan korviahuumaavat juhlat niin kellareihin kuin areenoillekin.

"Aioimme juhlistaa uutta levyä tekemällä kattavan kevätkiertueen kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa. Kiertueen nimi on Pizza Tour 2023 ja teemme sen yhdessä loistavan Kissa-yhtyeen kanssa. Myöhemmin keväällä lähdemme klubikeikoille ainakin Ruotsiin ja Norjaan", yhtye kertoo.

Kissa hyppää mukaan kiertueelle kuuden keikan verran. Vaaleanpunaisessa usvassa ja värivalojen ristitulessa vaaniva uhmakas Kissa iskee jälleen. Nälkä on kasvanut syödessä, ja tämä kuudesta eriskummallisesta hahmosta koostuva liiga esittelee nyt kunnianhimoisemman puolen itsestään.

Luvassa on rajua rokkia, hienostunutta pop-estetiikkaa, suuria tunteita ja isoja sovituksia huolellisesti yhteen liimattuna. Keikoilla kuullaan paljolti materiaalia toukokuussa ilmestyvältä toiselta albumilta Apinalinna. Uudet biisit ovat herkkiä ja niissä on enemmän syvyyttä, kuitenkaan rosoista, raakaa ja kuumaa ydintä unohtamatta. Kaiken kruunaa villi ja säihkyvä glitterin kyllästämä visuaalinen räjähdys. Kissa on karkkia silmille sekä korville.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Suosittelemme saapumaan heti ovien avaamisaikaan. Lisätietoa turvallisuusohjeesta.

Myynti loppuu 4.3.2023 20:00.