EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.3.2024  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Teksti–TV 666 10v -juhlakonsertti, Kissa, Sir Liselot

Teksti–TV 666 10v -juhlakonsertti, Kissa, Sir Liselot Liput

Uudistuneen Ääniwallin avajaisviikonloppuna 9. maaliskuuta juhlitaan Teksti-TV 666 -yhtyeen 10 -vuotista taivalta. Illassa mukana Emma-ehdokkuuden Vuoden Rock -kategoriassa napannut Kissa sekä All Star Megaband kokoonpanolla esiintyvä Sir Liselot.

TEKSTI-TV 666 soittaa äänekkäitä ja venytettyjä vaihtoehtorock-kappaleita täynnä motorik-junnausta, shoegazea, psykedeliaa, powerpoppia ja satunnaisesti tyhjästä ilmestyviä protometalliriffejä. Bändi välttelee liiallista vakavuutta ja vannoo alati kasvavan äänivalli-armeijan sekä useiden vokalistien nimeen. Kevään ainoalla Tekstari-keikalla Ääniwallissa kuullaan tulevan levyn biisejä sekä yhtyeen 10 vuotta täyttävä debyytti-EP kokonaisuudessaan. Piritorilta taivaaseen!

KISSA on yhdistelmä glitterin kyllästämää 70-luvun glam spektaakkelia, dekatenttia kapinaa kapinaa vastaan ja kiihkeää rakkautta. Yhtye ammentaa musiikillisen ja lyyrisen voimansa huolettomasta rock 'n' rollin alkulähteestä, herkästä ja kuplivasta popestetiikasta sekä voimapopin isoista harmonisista kitaroista ja melodiakoukuista. Livenä Kissa on päällekäyvän riehakasta, leveiden haara-asentojen ja armottomana vinkuvien kitaroiden kuorruttamaa poprock-unelmaa. Talla on pohjassa ja hiki pinnassa, ja hurmos pitää otteessaan alusta loppuun.

SIR LISELOT
esiintyy Ääniwallissa spessu kokoonpanon voimin. Lavalla nähdään soittajia mm. Kristiina ja Kissa yhtyeistä. Keikalla kuullaan biisejä tuoreelta levyltä "Paprika, Quirky Girl Moshpit" sekä valikoituja kappaleita vuosien varrelta. Et halua missata tätä spektaakkelia!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Ovella peritään security fee 3,50 €

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä (paikan päällä järjestyksenvalvojat kantavat pyörätuolin sisälle)