EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10.4.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

TEKSTI-TV 666

TEKSTI-TV 666 Liput

Huom. keikka siirtyy! Korvaava päivä ilmoitetaan mahdollisimman pian. Alkuperäiselle päivälle ostetut liput käyvät korvaavalle päivälle sellaisenaan. Voit halutessasi myös palauttaa lipun 19.4. mennessä.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Peruutetun/siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme palvelumaksun tai käsittelymaksun per lippu


Kun kitara soi, ei itkeä saa. Pitkäperjantaina 10.4. ei itketä vaan bailataan, kun TEKSTI-TV 666 nousee Bar Loosen lavalle kevään ainoalle klubikeikalleen Helsingissä.

Luvassa on jälleen Pietarinkirkon kokoista kitarasoundia ja herätyskokouksen hurmahenkeä, joka saadaan aikaan, kun yhtyeen jäsenet saavat sähköt soittimiinsa ja antavat palaa. Joutukaa sielut!

Hypnoottisen valtavista äänivalleistaan ja meluisista live-esiintymisistään tuttu orkesteri yhdistelee ulosannissaan shoegazea, krautrockia ja punkia, ja lopputulos on nöyhtäinen ja hikinen, mutta erittäin maukkaan melodinen booli. Sekä kotimaassa että sen ulkopuolellakin mainiona aktina tunnettu orkesteri avautuu parhaiten live-tilanteessa, jolloin huriseva ja massiivinen tuuttaus pääsee käsiksi muuhunkin kuin vastaanottajansa kuuloaistiin.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.