EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 5.10.2023  /  Tiivistämö  /  Helsinki

Teini-pää, Puhelinseksi

Teini-pää, Puhelinseksi Liput

Teini-Pää on vuonna 2018 perustettu nössöpunk, pöhköpop & teenage dream -bändi, joka on päätä huimaavassa nousukiidossa.

Yhtyeen musiikissa koukuttavat popmelodiat yhdistyvät amerikkalaisten autotallien perukoilla rämistelevien bändien tee-se-itse estetiikkaan. Teini-Pään kappaleissa ihastutaan, haaveillaan ja tehdään tarkkasilmäisiä huomioita elämästä. Teini-Pään koukuttava tyylitaju kaahailee kepeästi aina mukaan tempaavien railakkaiden rallien kautta harmonisen mollivoittoisen kaihoisaan poljentoon. Kaiken liimana toimii vaivattomuus ja vaaleanpunaisen purukumin lailla tarttuvat melodiat. Teini-Pää on ihanaa kesäöiden musiikkia, jonka popin ja nössöpunkin aineksin maustettu kujertelu etenee säröisten kitaraliidien saattelemana kertakaikkisen vaivattoman hurmaavasti – Teini-Pää on taivaallista kimaltelua!

Klassikon asemaan vääjäämättä päätyvä Teini-Pään toinen pitkäsoitto “Sata syytä aloittaa” julkaistiin alkuvuodesta 10.2.2023.

Illan avaa katkeransuloista punk rockia soittava Puhelinseksi, jonka musiikki on täynnä tunnetta. Sydäntäsärkevät tekstit ja riipaisevat melodiat, toimitettuna armottomalla energialla, ovat yhtyeen tavaramerkki. Vuonna 2015 Rovaniemellä perustettu yhtye on kiertänyt kiihtyvällä tahdilla ympäri Suomea ja muuta Eurooppaa.

Aikataulu:

19:00 Ovet

20:00 Puhelinseksi.

21:00 Teini-pää

Lue lisää:

tiivistamo.fi

Teini-Pää Facebookissa

Puhelinseksi Facebookissa

tiivistamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €.

***

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta.

Reittiopas: https://bit.ly/2YoEms0
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi