EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 28.1.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Teini-Pää (levyjulkkarit), Sir Liselot

Teini-Pää (levyjulkkarit), Sir Liselot Liput

TERVETULOA TEINI-PÄÄN LEVYNJULKISTUSTILAISUUTEEN!

Meidän debyyttialbumi: Maailma kyllä odottaa julkaistaan VIHDOIN 21.1.2022
Huh mikä vuosi!! Ihanaa päästä juhlistamaan tätä teidän kaikkien kanssa! Paikkana toimii On the Rocks Helsinki ja mukanamme juhlistamassa ihana Sir Liselot!
Nähdään juhlissa!

Liput: 13/15€
Ovet: 20:00

Teini-Pää Teini-Pää on keikkalavoilla ja pienjulkaisuilla monia ihastuttanut viisikko, jonka nössöpunk ja pöhköpop -biiseissä ihastutaan ja erotaan suurkaupungin yössä. Kyseessä parasta suomlaista indie-poppia vuosimallia 2021!

Unelmointi saa jatkoa tammikuussa 2022 kun pop-hittejä pullollaan oleva debytti-LP:n Maailma kyllä odottaa julkaistaan. Albumi on tehty Lauri Elorannan ja Saimi-koiran hellässä huomassa.

https://open.spotify.com/artist/2zxGggWSxfoWtprihkzo8Q?si=nvkSuU-rReSmP1H3Hkv8ug
https://www.instagram.com/teinipaa/

Illan avaa Ghost World -yhtyeestä tunnetun Liisa Tanin sooloalias Sir Liselot. Sir Liselotin musiikissa genret ovat häilyviä, melodiat kauniita ja tuotanto yllättävää. Sanoitukset vievät taianomaisiin ja omintakeisiin paikkoihin, mutta ovat samalla käsinkosketeltavan inhimillisiä ja herkkiä

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 28.1.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot