EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 15.2. - To 16.5.2024  /  Teerenpeli  /  Tampere

Teerenpelin stand up klubin uusien juttujen ilta

Teerenpelin stand up klubin uusien juttujen ilta Liput

Tampereen Teerenpelin stand up-klubi on yksi Suomen vanhimmista ja ehdottomasti parhaimmista stand up-klubeista! Intiimi kellaritila on kuin varta vasten juuri stand upia varten rakennettu. Vuosien varrella klubilla ovat esiintyneet lähes kaikki suomalaiset koomikot ja sama meno jatkuu edelleen!

Teerenpelin stand up-klubin Uusien juttujen illoissa näet koomikot testaamassa kerran kuussa uusimpia juttujaan tai hiomassa hieman vanhempia vieläkin hauskemmiksi.

Illoissa nähdään jo vuosia komiikkaa tehneitä komiikan ammattilaisia, sekä uusia lupaavia kykyjä. Mutta se on varmaa, että hauskaa tulee olemaan!

Luvassa on siis nauruntäytteinen ilta todella hauskojen koomikoiden seurassa! Illat ovat usein loppuunmyytyjä, joten suosittelemme ostamaan liput hyvissä ajoin, niin ei jää naurut kokematta.

Tervetuloa!

www.teerenpeli.com/fi/Ravintolat/Tampere-Teerenpeli


Ikäraja: K-18

Numeroimattomat istumapaikat.

Esityksen kesto n. 2h

Lippuja myynnissä ovella klo 18 alkaen, mikäli niitä jää ennakkomyynnistä myymättä.

Teerenpeli
Hämeenkatu 25, 33200, Tampere