EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 19.8. - La 9.12.2023  /  Teerenpeli  /  Tampere

Teerenpelin Stand up -klubi

Teerenpelin Stand up -klubi Liput

Tervetuloa nauttimaan todella hauskoista stand up-illoista Suomen hauskimpien stand up-koomikoiden seurassa! Teerenpelin stand up-klubi on yksi Suomen vanhimmista ja ehdottomasti parhaimmista stand up-klubeista! Eikä syyttä. Intiimi kellaritila on kuin varta vasten stand upia varten rakennettu ja tämä klubi on jo vuosia ollut niin esiintyjien kuin katsojienkin suosikkipaikkoja.

Kerran kuussa järjestettävissä illoissa lavalla nähdään aina todella hauskoja ja erilaisia koomikoita ja mukana on usein yksi tai useampi lupaava uusi tekijä. Tiedossa on siis nauruntäytteinen ilta todella hauskojen koomikoiden seurassa! Illat ovat lähestulkoon joka kerta loppuunmyytyjä, joten suosittelemme ostamaan liput hyvissä ajoin, niin ei jää naurut kokematta. Tervetuloa!

Teerenpeli 21.10.
Toni Jyvälä (MC)
Jonathan Lagerquist
Harri Soinila
+open mic

Teerenpeli 18.11.
Tommi Mujunen (MC)
Janne Oravisto
Riku Suokas
+open mic

Teerenpeli 9.12. klo 17:00
Mika Eirtovaara
Jason Byrne

Teerenpeli 9.12. klo 19:00
Sakke Korhonen (MC)
Fredi Lilius
Antti Akonniemi
+open mic

www.teerenpeli.com/fi/Ravintolat/Tampere-Teerenpeli


Ikäraja: K-18

Numeroimattomat istumapaikat.

Esityksen kesto n. 2h

Esityksessä tauko.

Teerenpeli
Hämeenkatu 25, 33200, Tampere