EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 22.3.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

TEE-SE-ITSE -ELÄMÄ -elokuvan jatkot: Wasted, Manifesto Jukebox

TEE-SE-ITSE -ELÄMÄ -elokuvan jatkot: Wasted, Manifesto Jukebox Liput

Ladataan…

TEE SE ITSE -ELÄMÄ: Combat Rockin tarina -dokumenttielokuvan Helsingin ensi-ilta pidetään 22.3. Bio Rexissä ja näytöksen jälkeen Loosen jatkoklubilla tunnelmaa ylläpitävät Combat Rockille levyttäneet konkaribändit Wasted ja 20-vuotisjuhlakeikkansa soittava Manifesto Jukebox!

"Manifesto Jukebox aloitti keikkailun 1999, joten kohta tulee 20 vuotta täyteen niissä hommissa. Alussa meitä yhdisti valtava palo sekä uuden musiikin luomiseen että kiertämiseen. Oli uskomatonta, että ihmiset ympäri maailmaa löysivät jotain itseään koskettavaa tästä. Nythän bändiä ei ole enää ollut olemassa yli 10 vuoteen, mutta toisinaan on silti hieno edelleen tavata bändin kesken ja soittaa musiikkia yhdessä. Tänä keväänä matkustamme Saksaan kaveribändimme juhlakiertueelle ja Suomessa soitetaan Combat Rock-dokumentin ensi-ilta-juhlissa", kommentoi Combat Rock Industry -levy-yhtiön toinen perustaja ja Manifesto Jukeboxin kitaristi ja perustajajäsen Jani Koskinen.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

21:00 Ovet
22.00 Manifesto Jukebox
23.00 Wasted

TEE-SE-ITSE -elämä trailer