EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 13.2.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tech N9ne (USA)

Tech N9ne (USA) Liput

Ladataan…

Hiphop-artisti Tech N9ne (USA) esiintyy Tavastialla helmikuussa

Yhdysvaltalainen hiphop-artisti Tech N9ne saapuu helmikuussa toista kertaa Suomeen. Yli kuuden vuoden odotus palkitaan, kun 90-luvun alusta asti musiikkia tehnyt räppäri esiintyy Tavastia-klubilla keskiviikkona 13. helmikuuta.

Tech N9ne, oikealta nimeltään Aaron Dontez Yates, aloitti musiikin parissa työskentelyn jo 1990-luvun taitteessa. Suuremman yleisön tietoisuuteen hän nousi vuonna 1999 julkaistun "The Calm Before the Storm" -debyyttilevynsä myötä. Tech N9ne on nimensä mukaisesti poikkeuksellisen tekninen ja nopea räppäri. Mm. hiteistään "Hood Go Crazy", "Caribou Lou" ja "Fragile" tunnettu artisti on vuosien saatossa tehnyt yhteistyötä Kendrick Lamarin, Snoop Doggin, Eminemin, B.o.B:n ja kymmenien muiden artistien kanssa.

Tech N9nen tuorein albumi "Planet" ilmestyi maaliskuussa 2018. Levy tarjoaa kuulijoilleen utopistisen vision uudesta planeetasta, jota hallitsevat vihan ja väkivallan sijasta rakkaus ja lyyrinen loisto. Artisti kertoo optimistisen levyn virranneen ulos veden tavoin, kuin itsestään.

Lähes tauottomasta kiertämisestä tunnettu artisti teki vuonna 2012 historiaa soittamalla 99 päivässä 90 keikkaa. Muusikon uransa ohella hänet tunnetaan myös Strange Music -levymerkin pyörittäjänä ja näyttelijänä.

klo 20.00 ovet ja Dj Double M
klo 22.00 Tech N9ne x Krizz Kaliko

www.facebook.com/therealTechN9ne/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 29 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.