EN  FI
Följ:
0600-1-1616 Telefontjänst mån–sön 9–21 (1,78 € / min. + lsa)

MinTiketti

Gör uppköp snabbare, få information om evenemang du gillar och se din orderhistorik

Logga in eller Registrera eller Glömt lösenordet?

OBS:
Du använder tydligen Safari och privat browser Tyvärr fungerar inte vår sida korrekt med privat browser. Vänligen avlägsna bruket av privat webbläsning eller använd en annan browser.

Fr 27.9. - Lö 2.11.2019  /  Universum  /  Helsingfors

Teatteri Venus: Rest in Peace

Teatteri Venus: Rest in Peace Biljetter

RIP - REST IN PEACE
TRANSMASKERNA BJUDER IN TILL RITUAL

Teatteri Venus fortsätter sin serie av transmaskföreställningar i höstsäsongens första premiär på Teaterhuset Universum. Denna gång är det en deltagande resa till andra tillstånd och platser.

Rest in Peace för oss på en andlig upptäcktsfärd där vi bekantar oss med riter, ritualer och ceremonier och där vi begrundar vad vi behöver dem till, i vardag och i fest, i detta liv och i livet efter döden.

Är du redo att stiga in i det förgångna eller i framtiden, att avstå från något gammalt eller finna något nytt? Skulle du vilja fira din skilsmässa eller att barnen flyttat hemifrån? Kanske vill du uppleva din egen begravning?

Våra masker är tidsresenärer, helare, shamaner, präster, terapeuter, ceremonimästare, biktfäder, gråtare. De blir ledsagare till den andra sidan, till den okända framtiden eller kanske till det ofullbordade i det förflutna. De står till ert förfogande.

Arbetsgruppen består av Max Bremer, Paul Holländer, Sam Huber, Markus Luukkonen och Åsa Nybo. Anna Uschanov har gjort maskerna och Ada Halonen och Anttoni Halonen svarar för det visuella.

Rest in Peace är en rörlig och mångspråkig föreställning.

Premiär den 28.9 och övriga föreställningar 2.10 - 2.11.

Föreställningarna är få och det finns endast ett mycket begränsat antal platser. Det lönar sig därför att vara snabb med att reservera biljetterna.

universum.fi/


Åldersgräns: Åldersrekommendation 15+

Föreställningen är deltagande och mobil. Största delen av utrymmena är inte tillgängliga med rullstol.