EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 27.10. - Ke 3.11.2021  /  Tiivistämö  /  Suvilahti, Helsinki

Teatteri Quo Vadis: Roskaooppera

Teatteri Quo Vadis: Roskaooppera Liput

Roskaooppera
Musiikkinäytelmä kissasta ja hirveästä sotkusta

Mitä syntyy, kun samaan pakettiin pistetään kissa, mummo, kuu, roska-auto, valtava määrä roskia ja musiikkia? Siitä kehkeytyy Roskaooppera.

Roskaooppera on musiikillinen ilottelu roskista, menetyksestä ja siitä toipumisesta. Se yhdistää yllättäviä elementtejä kuten oopperan ja roskat.

Kissa menettää mummon, jonka kanssa se on oppinut roskien hallintaa. Suru on suuri ja sotkee kissan elämän täysin. Roskien maailma on hullu. Roskavuoret kasvavat ja pullistelevat, muuttuvat eläviksi ja yrittävät ottaa vallan. Kissa kieppuu tunteidensa vallassa roskamaailmassa, jossa se uuden ystävän ja mummon oppien avulla painii roskat ja maailman taas tasapainoon. Naukuva selätys!

Roskaooppera käsittelee rakkaan menetystä ja kasvavaa roskamäärää ja kierrätystä. Se tekee sen hullun hauskasti irrotellen ja musiikillisesti uutta erilaista musiikkia lapsille tarjoten.

TYÖRYHMÄ
Käsikirjoitus: Maija Rissanen ja Pirjo Heikkilä
Sävellys: Aleksi Parviainen
Ohjaus: Maarit Pyökäri
Rooleissa: Aleksi Parviainen, Maija Rissanen ja Jan-Christian
Söderholm
Pianisti: Taru Ritavesi
Lavaste- ja pukusuunnittelu: Ia Ensterä
Valosuunnittelu: Mirkka Saari
Tuottaja: Krista Mäkinen
Valokuvat: Tuomo Manninen

TUOTANTO
Teatteri Quo Vadis ja Kanneltalo
Ensi-ilta oli Kanneltalossa 1.9.2021.

Facebook-sivut

www.quovadis.fi


Esityksen kesto: n. 40min (ei väliaikaa)

Esityksen suositusikäraja on 4-9 vuotta.

Stream-lippu

Jokaisella lipulla voi katsoa esitystä yhdeltä laitteelta kerrallaan. Perhelippu on tarkoitettu esityksen katsomiseen isommalla porukalla, mutta kuitenkin samalta laitteelta. Tukilipulla voit halutessasi tukea teatteria maksamalla lipusta korkeamman summan.

Voit osallistua konserttiin live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten.
Pääset katsomaan teatteria osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu 27.10.2021 klo 13:45, ja esitys alkaa klo 14:00. Live stream -koodi toimii yhdellä laiteella kerrallaan.

Stream-lippu on ostettavissa 3.11.2021 klo 21:00 asti ja tallenne katsottavissa 3.11.2021 23:59 asti.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot