EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Ti 16. - To 18.2.2021  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

Teatteri Quo Vadis: Ai Ai Ai

Teatteri Quo Vadis: Ai Ai Ai Liput

Tapahtuma on valitettavasti peruuntunut.

***

Mitä on tämä syyllisyydentunto?!

Ai ai ai tutkii syyllisyydentuntoa ja siitä riisuutumista. Esitys on kutsu seremoniaan, jonka aikana uskallamme ehkä hiukan päästää irti identiteettiimme kietoutuneesta syyllisyydestä.

Kolme maata, kolme kulttuuria ja neljä kieltä: suomi, ranska, espanja ja englanti.

Esiintyjien kolme äidinkieltä ovat läsnä. Niitä puhutaan jatkuvasti, niillä kommunikoimaan, lauletaan ja tunnustetaan. Mitään kielistä ei kuitenkaan tarvitse osata ymmärtääkseen esitystä. Kielten lisäksi lavalla on läsnä myös esineitä, ja naamioita, sekä oikeita että kuvitteellisia.

Madridin Real Escuela Superior de Arte Dramáticon fyysisen teatterin linja saattoi yhteen neljä näyttelijää - Minerva Kautto, Lisa Lehoux, Laura Marin ja Emilie Crubezy. Tiivis yhteydenpito jatkui vielä opintojen loputtua. Vuonna 2018 he kerääntyivät yhteen, tarkoituksena tutkia kuolemansyntejä ja sitä, mitä koko konsepti nykyajassamme tarkoittaa - syntyi La Pecadoras-ryhmä. Minkälaista uskonnollista perimää kannamme huomaamattamme mukanamme, ja mitä on tämä syyllisyydentunto?

Esitystä on harjoiteltu kolmessa maassa, Suomessa, Ranskassa ja Espanjassa, kunkin maan ympäristön ja kulttuurin on annettu vaikuttaa työhön omalla tavallaan. Materiaali on luotu kollektiivisesti lavalta käsin.

TYÖRYHMÄ
Minerva Kautto, Lisa Lehoux, Laura Marin ja Emilie Crubezy

LAVASTAJA
Tuula Nikulainen

TUOTTAJA
Krista Mäkinen

Ai ai ai on suomalaisen Teatteri Quo Vadiksen ja ranskalaisen Compagnie Sale Gaminen kansainvälinen yhteistuotanto.

***

Esitykset ovat siirtyneet.

6.10.2020 -> 16.2.2021
10.10.2020 -> 17.2.2021
11.10.2020 -> 18.2.2021

Alkuperäiselle päivämäärälle ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 21.11.2020 mennessä.

 

www.kokoteatteri.fi/ohjelmisto/aie-aie-aie


Esityksen kesto: noin 70 min.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.