EN  FI
0600-1-1616 Telefontjänst mån–lör 9–21, sön 11–19 (1,78 € / min. + lsa)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

To 28.1. - Fr 15.10.2021  /  Teaterhuset Universum  /  Helsingfors

Teater Mars: Reine

Teater Mars: Reine Biljetter

För tillfället säljer vi ett begränsat antal biljetter, boka din biljett direkt för att försäkra en plats! Vi utökar publikantalet senare ifall möjligt. Vänligen kom tillbaka senare och kolla biljettsituationen ifall föreställningen du önskar gå på är fullbokad. Du kan boka biljetter via e-post och telefon från Teaterhuset Universum:

biljetter@universum.fi
044 0506149 (ons-fre kl 12-15)
www.universum.fi/info

***

Teater Mars: Reine - En mörk komedi om identiteter

Det åldrade bergsrådet Reine H har levt ett liv i maktens korridorer och varit med om att bygga upp landet efter kriget.

Tiderna förändras och det är dags för nästa generation att ta över. Men är Reine beredd att ge över makten och är hans barn intresserade av att ta emot den? Dottern Carola har inlett ett förhållande med en invandrare och den yngre dottern Synnöves intresse riktar sig snarare mot världen än mot familjen. Sonen Rolf har sina egna problem.

"I en splittrad tidsålder kolliderar generationer, intressen och världsbilder. Vad innebär det att vara finländare - finns det längre någon nationell identitet?"

Reine är en mörk komedi om identiteter, om vad som förenar och skiljer oss åt.

Joakim Groth har en klar blick för det motsägelsefulla i människors psyke. Hans pjäser är influerade av dramatiker som Tjechov och Harold Pinter och har prisbelönats vid ett flertal tillfällen.

Text och regi: Joakim Groth
På scenen: Dick Idman, Omar Albajare, Robert Enckell, Åsa Wallenius, Niklas Häggblom, Marika Parkkomäki, Max Bremer, Åsa Nybo och Nina Hukkinen.

Teater Mars: Facebook | Instagram

universum.fi/ohjelmisto/teater-mars-reine/


Platserna är onumrerade sittplatser.

Dörrarna till teatern öppnar 1 timme innan föreställningen.

Längden på föreställningen ca 2 timmar 15 minuter.

Läs om säkerheten på teatern under corona-pandemin:

http://universum.fi/turvallisesti-universumiin-mita-sinun-tulee-tietaa/   

 

Ifall det är evenemang- eller restaurangbegränsningar i kraft under evenemanget, kan det frågas efter coronaintyg vid evenemanget. Se mer om våra leveransvillkor: https://www.tiketti.fi/sv/info/leveransvillkor