EN  FI
Följ:
0600-1-1616 Telefontjänst mån–sön 9–21 (1,78 € / min. + lsa)

MinTiketti

Gör uppköp snabbare, få information om evenemang du gillar och se din orderhistorik

Logga in eller Registrera eller Glömt lösenordet?

OBS:
Du använder tydligen Safari och privat browser Tyvärr fungerar inte vår sida korrekt med privat browser. Vänligen avlägsna bruket av privat webbläsning eller använd en annan browser.

Fr 29.3. - Ti 30.4.2019  /  Universum  /  Helsingfors

Teater Mars: Meningen med livet och andra berättelser

Teater Mars: Meningen med livet och andra berättelser Biljetter

Laddar…

Det var en man som inte fick köpa mjällmedel. Det var en kvinna som tog avsked av sin dotter. Det var en pojke som fick en hund. Det var en kvinna som fick tre önskningar.

Det var några medelålders skådespelare. De har minnen, känslor, livsfaser, som alla andra i deras ålder. I deras berättelser förenas världens stora frågor med vardagens svårigheter.

Vi lever under klimatförändringens globala hot, i migrationens Europa, i skogsskövlingens och aktivmodellens Finland. Barnen växer upp och lämnar hemmet, alla blir vi äldre. Inför orättvisor och egoism kan envar känna sig maktlös, men ensamheten kan brytas och den som följer hjärtats röst går inte vilse.

Meningen med livet är teater i all enkelhet och utan gränser. Den litar på berättandet och innehållet i det berättade. Den rör sig mellan det direkta tilltalet och dramatikens tillspetsningar. Stort och smått byter plats, allt förändras. Den gemensamma upplevelsen uppstår ur det personliga och individuella.

Regi och dramaturgi: Joakim Groth
På scen: Marika Parkkomäki, Nina Hukkinen, Max Bremer, Niklas Häggblom
Scenografi: Rosa Woldhek
Ljudplanering: Josef Donner
Video: Rasmus Vuori

www.universum.fi


Åldersgräns: Ingen åldersgräns

Platserna är onumrerade sittplatser.