EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.9. - La 1.10.2022  /  Aulanko Areena  /  Hämeenlinna

Tawastia Stomp

Tawastia Stomp Liput

Tawastia Stomp jälleen Hämeenlinnassa!

Suomen suurin ja kauhein psychobillytapahtuma Tawastia Stomp palaa pandemiatauolta. Kuten aiemminkin keitosta on hämmennetty rockabillyllä ja muilla soveliailla lisämausteilla. Kaksipäiväisen tapahtuman pääesiintyjiä ovat psychobillyn elävät legendat BATMOBILE Hollannista ja FRENZY Iso-Britanniasta. Näitä komppaavat Sveitsin rockabilly-ylpeys HILLBILLY MOON EXPLOSION ja Tanskan flamencorea revittelevä HOLA GHOST torvisektionsa HAUNTED HORNS kanssa. Yhteensä Scandic Hotel Aulangon areenan ja yökerhon lavalle nousee yhdeksän ulkomaista ja kolme kotimaista esiintyjää. Edellämainuttujen lisäksi lauteilla musisoi GRAVEYARD JOHNNYS, KNOCKSVILLE, BULLET BITERS, THE CARAVANS, THE PEACOCKS, HANNA HUSH, THE NEVROTIX JA NIGHT NURSE!

Facebook

ENNAKKOMYYNTI PÄÄTTYNYT. LIPPUJA MYYNNISSÄ OVELLA.


Ikäraja: K-18

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin ovella.

Aulanko Areena
Aulangontie 93, 13210, Hämeenlinna