EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.9.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tavastian Lauantaidisko

Tavastian Lauantaidisko Liput

Tavastian Lauantaidisko palaa kesätauolta lauantaina 9. syyskuuta!

Helsingin yöelämän instituutioksi muodostunut Tavastian Lauantaidisko tarjoaa kaupungin parhaat pop/rock/indie-tanssit joka lauantai. Vuodesta 2009 järjestetty Lauantaidisko, tai tuttavallisemmin Ladi, ottaa Tavastian haltuunsa keikkojen jälkeen puolesta yöstä aina puoli viiteen saakka.

Monipuolinen musiikkilinja painottuu laadukkaaseen ja tanssittavaan pop-musiikkiin eri muodoissaan, parhaista klassikoista tuoreimpiin hitteihin. Ohjelmassa on silloin tällöin myös erikoisvieraita, ja syksyn mittaan on luvassa myös uusia kasvoja DJ-kopissa. Vaihtelevaa DJ-ohjelmaa löytyy lisäksi alakerrasta Semifinalin puolelta, joka tarjoaa rennomman vaihtoehdon Tavastian riehakkaalle tunnelmalle.

Ohjelmassa päivitetty settilista Ladin huippu-DJ:ltä parhaita klassikoita unohtamatta. 
Levyjä pyörittää DJ:t Erkko & Luna. Semifinalissa DJ Serial Kitty (Klubi, Tampere).

Samalla vastataan vuosien aikana kasvaneen kävijäjoukon toiveeseen, ja Lauantaidiskon ikäraja on syyskuusta 2023 alkaen K-20.

 Liput myydään aina pääosin ovelta. Syksyn ajan liput ovelta 7 €.  Lisäksi on myynnissä Tiketissä pieni määrä ennakkolippuja alk. 9 €, jotka oikeuttavat pääsyyn ulkona sijaitsevan olevan jonon ohi. Ennakkolipuilla ikäraja on 18 vuotta. Lipunmyynti ovella alkaa klo 23.30, ja Tavastian tanssilattia avataan puolilta öin.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

    www.facebook.com/TavastianLauantaidisko


    Ikäraja: K-20 (ennakkolipulla K-18)
    Aika: klo 23:30-04:30

    Liput ovelta 7 €.

    Myynti loppuu 23.9.2023 23:30.