EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 24.2.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tavastian Lauantaidisko goes Indie Sleaze

Tavastian Lauantaidisko goes Indie Sleaze Liput

Helmikuun Ladeissa ilmainen sisäänpääsy klo 24:00 asti. K-18

24.2.2024 Ladi goes indie sleaze. Levyissä Erkko
& Janne X (No Rave)

Lauantaidiskossa palataan vuosituhannen alun indie-tunnelmiin! Illassa kuullaan vuosien 2002–2012 parhaita hittejä Yeah Yeah Yeahsin ja The Strokesin indierockista Peachesin ja Justicen electroon, M.I.A.:n fuusiorytmejä unohtamatta. DJ:nä No Rave -iltojen takaa ja aikoinaan Misf*ts ja Fag You! -klubeista tutut Erkko ja Janne X.


Helsingin yöelämän instituutioksi muodostunut Tavastian Lauantaidisko tarjoaa kaupungin parhaat pop/rock/indie-tanssit joka lauantai. Vuodesta 2009 järjestetty Lauantaidisko, tai tuttavallisemmin Ladi, ottaa Tavastian haltuunsa keikkojen jälkeen. Tanssilattia aukeaa puoleen yöhön mennessä ja pysyy auki aina puoli neljään saakka. 

Monipuolinen musiikkilinja painottuu laadukkaaseen ja tanssittavaan pop-musiikkiin eri muodoissaan, parhaista klassikoista tuoreimpiin hitteihin. Ohjelmassa on silloin tällöin myös erikoisvieraita. 

Ohjelmassa päivitetty settilista Ladin huippu-DJ:ltä parhaita klassikoita unohtamatta.

Liput myydään aina pääosin ovelta. Tämän jälkeen liput ovelta 7 €. Lisäksi on myynnissä Tiketissä pieni määrä ennakkolippuja alk. 9 €, jotka oikeuttavat pääsyyn ulkona sijaitsevan olevan jonon ohi. Alkuillan keikalta saa jäädä Lauantaidiskoon, ellei toisin mainita.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

    www.facebook.com/TavastianLauantaidisko


    Ikäraja: K-18
    Aika: klo 23:30-04:00

    Liput ovelta 7 €.