EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 8.3.2020  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tavastian Lastenkonsertit: Eino ja Aapeli + TT

Tavastian Lastenkonsertit: Eino ja Aapeli + TT Liput

Tavastian Lastenkonsertit esittää: Eino ja Aapeli, TT

11-vuotiaat kaksoset Eino ja Aapeli rynnistivät koko Suomen tietoisuuteen vuonna 2018. Poikien ekan sinkun, lokakuussa julkaistun Mä voisin olla se kappaleen musiikkivideo oli viime vuoden katsotuin video, 5,2 miljoonalla katselukerralla! YouTube tiedotti marraskuun alussa että Saara Aallon Monsters-video olisi vuoden katsotuin Suomessa (3,6) mutta Mä voisin olla se nousee selkeästi sen ohitse kun katsotaan koko vuoden lukuja. Tällä hetkellä videota on katsottu jo yli 6,4miljoonaa kertaa! Mä voisin olla se on puhutellut myös suoratoistokanavissa ja Spotifyssa sitä onkin kuunneltu jo yli 1.6 miljoonaa kertaa.

Mä voisin olla se sai jouluista jatkoa kun Einon ja Aapelin joulupotpuri Jouluralli julkaistiin jouluksi videon kera.
Energiset kaksoset ovat tehneet kokoajan myös omaa YouTube-kanavaa. Hauska ja aito sisältö on nopeasti löytänyt innokkaita seuraajia ja kanavan katsojamäärät ovat nousseet kohisten, seuraajia on jo yli 51.000.

Kahdestaan-sinkku julkaistiin perjantaina 15.3.2019 Kahdestaan-teema on tietenkin kaksosille todella luonteva ja aihe puhuttelee myös muunlaisia pareja, sisaruksia ja ystävyksiä. Kahdestaan-kappale ylistää yhdessäoloa ja yhdessä tekemisen tärkeyttä: miten ystävillä on yhteinen kieli ja ymmärrys ja kuinka kahdestaan on kivempaa niin riehuminen kuin chillailukin.

Sylivauvat maksutta.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.