EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 4.12.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Tav Falco & Panther Burns (USA) + Mary Ann Hawkins

Tav Falco & Panther Burns (USA) + Mary Ann Hawkins Liput

MEMPHIS-LEGENDA TAV FALCO & PANTHER BURNS HELSINKIIN JOULUKUUSSA

Rock´n´roll-musiikin tinkimätön sanansaattaja Gustavo "Tav" Falco yhtyeineen saapuu Helsinkiin alkutalvesta. Tänä vuonna 40-vuotiasta artistiuraansa juhlistava Memphis-legenda esiintyy keskiviikkona 4. joulukuuta Kuudes Linja -klubilla. Vankkaa kulttimainetta nauttiva Tav Falco & Panther Burns jatkaa amerikkalaista musiikkiperinnettä naittamalla yhteen omintakeisesti muun muassa rockabillyä, bluesia, countrya ja garage punkia. Teatraalisista esiintymisistään tunnetun yhtyeen konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä. 

Vuonna 1979 yhdessä Alex Chiltonin (Big Star, The Box Tops) kanssa perustetun Tav Falco & Panther Burns -yhtyeen pyrkimys oli yhtäaikaisesti rikkoa rock´n´roll-musiikin perinteitä kuitenkin sen juuria kunnioittaen ja etenkin yhtyeen alkutaipaleella operointi oli melko anarkistista. Falcon missiona on alusta saakka ollut myös nostaa tuntemattomia helmiä rockin aluskasvillisuudesta musiikillisten hengenheimolaistensa The Crampsin ja Gun Clubin tavoin. Vuosikymmenien saatossa lukuisia pitkäsoittoja, EP-levyjä ja kokoelmia julkaisseen luomisvoimaisen muusikko-performanssitaiteilija-elokuvaohjaaja-näyttelijän viimeisin albumi "Cabaret of Daggers" ilmestyi marraskuussa 2018. Tav Falco on toiminut esikuvana ja innoittajana lukuisille artisteille kuten Jon Spencer Blues Explosion, The Oblivians, Primal Scream ja White Stripes.

Illan avaa Mary Ann Hawkins. Mukana myös DJ Hank.

www.tavfalco.com

www.kuudeslinja.com

www.fullsteam.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.