EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 23.4.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Tasha Taylor (USA)

Tasha Taylor (USA) Liput

Ladataan…

Tasha Taylor (USA) On The Rocksiin!

Liput: 20/22€
OTR-kortilla 18/20€
Ovet: 20:00

Showtime: 21:00

Soulin ja bluesin upea tähti, Tasha Taylor kiertää Eurooppaa keväällä 2019 ja esiintyy myös Suomessa! Suoraan Los Angelesista saapuva Tasha on nähtävä ja kuultava!

Tasha Taylor on yhdysvaltalainen blues- ja soul-laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä. Hän on julkaissut kolme soololevyä ja esiintynyt Dan Aykroydin ja Jim Belushin vetämillä The Blues Brothers -kiertueilla. Hän kuuluu Amerikan upean soul-perinnön jatkumoon, onhan hän Stax-yhtiölle levyttäneen legendaarisen Johnnie Taylorin tytär.

Kiertueen tekee Suomen vinkkelistä mielenkiintoiseksi se, että Tasha on valinnut Euroopan kiertueen yhtyeensä Suomesta! Rumpali Kari Paavolan johtama bändi esittelee kaksi nuorta upeaa suomalaismuusikkoa laajemmalle yleisölle Suomessa ja Euroopassa: kitarassa kuullaan Juuso Torpakko -nimistä lahjakkuutta, ja bassoa soittaa Jouni Aslak, upea muusikko, tuottaja ja musiikin monitoimimies.

23.04.2019 Helsinki - On the Rocks.

Youtube

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.