EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Tervetuloa!


Tuo tiimisi ja tärkeät sidosryhmäsi elokuussa Flow Festivalille ja kokekaa yhdessä maailmanluokan elämys keskellä Helsinkiä!

Flow palaa vihdoin ja luvassa on unohtumaton festivaali täynnä kansainvälisiä supertähtiä, kiinnostavimpia kotimaisia artisteja sekä huikeaa taidetta. Makuelämyksistä huolehtii festivaalin 40 tarkoin valikoitua ja ajankohtaista ravintolaa.

Lisäksi alueelta löytyy shamppanjabaari, laaja valikoima viinejä, erikoisoluita ja virkistäviä mocktaileja. Festivaalille on saatavissa 1-3 päivän lippuja sekä erityisiä Gold Area -lippuja, joilla pääsee nauttimaan Flow Festivalin ainutlaatuisesta tunnelmasta korkeatasoisissa puitteissa.

Mikäli olet kiinnostunut ostamaan ruoka- ja juomalippuja tai järjestämään yksityistilaisuuden, ota yhteyttä: asiakaspalvelu@flowfestival.com

Paina "jatka" ja lue lisää seuraavalta sivulta:

Jatka