EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Tervetuloa!


Tuo tiimisi ja tärkeät sidosryhmäsi elokuussa Flow Festivalille ja kokekaa yhdessä maailmanluokan elämys keskellä Helsinkiä!

Flow Festivalia juhlitaan Suvilahdessa 11.–13.8.2023. Luvassa on unohtumaton festivaali täynnä kansainvälisiä supertähtiä, kiinnostavimpia kotimaisia artisteja sekä huikeaa taidetta. Makuelämyksistä huolehtii festivaalin 40 tarkoin valikoitua ja ajankohtaista ravintolaa.

Lisäksi alueelta löytyy shamppanjabaari, laaja valikoima viinejä, erikoisoluita ja virkistäviä mocktaileja. Festivaalille on saatavissa 1-3 päivän lippuja sekä erityisiä Gold-lippuja, joilla pääsee nauttimaan Flow Festivalin ainutlaatuisesta tunnelmasta Gold Arean korkeatasoisissa puitteissa.

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään yksityistilaisuuden tai ostamaan ruoka- ja juomalippuja, ota yhteyttä: asiakaspalvelu@flowfestival.com

Paina "jatka" ja lue lisää seuraavalta sivulta:

Jatka