EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 11.6.2023  /  Painotalo  /  Äänekoski

Tarinataikurit: Soiva seikkailu

Tarinataikurit: Soiva seikkailu Liput

Tarinataikurit tekee laadukasta ja viihdyttävää teatteria, joka on ainutkertaisen vahvasti läsnäolevaa jokaisessa esityksessä. Jokainen yleisö on erilainen, jokainen esitys on erilainen.

Soiva seikkailu -esityksessä Maltti ja Valtti -duosta tuttu Jussi Ollila ja Petri Tiainen luovat improvisaation ja musiikin avulla näyttämölle seikkailun, jossa yleisökin pääsee laulamaan mukana syntyvissä lauluissa sekä auttamaan tarinan keksimisessä.

Jussi Ollila on näyttelijä, muusikko ja musiikintekijä. Hän on työskennellyt mm. lasten- ja nuortenteatteri Ahaassa sekä free lancerina monipuolisesti erilaisissa projekteissa ja tuotannoissa. Jussi näyttelee Valttia teeveen lastenohjelmista tutussa Maltti ja Valtti -duossa. Jussi on aktiivinen musiikintekijä, päänstrumenttinaan kitara. Hän on säveltänyt Maltin ja Valtin kappaleita, teatterimusiikkia ja soittanut mm. kulttiyhtye Keinuvassa Lahnassa. Tällä hetkellä Jussi tekee levyä TomuTomu yhtyeensä kanssa. Näyttelijänä Jussi on erityisen kokenut improvisaation ja lastenteatterin saralla - hänellä on molemmista parinkymmenen vuoden ammatillinen kokemus.

Petri Tiainen on muusikko, säveltäjä ja musiikkipedagogi, joka on työskennellyt monipuolisesti musiikin eri osa-alueilla ja ympäri Suomen mm. teatterimuusikkona ja -kapellimestarina, rock-yhtye YUP:n kosketinsoittajana, kirkkomuusikkona ja musiikkipedagogina. Tiaisen instrumenttivalikoimaan kuuluvat pianon, urkujen ja muiden kosketinsoittimien lisäksi mm. bändisoittimet. Erityisesti teatteri on Petrille läheinen taidemuoto, ja hän on harjoittanut, säveltänyt ja sovittanut musiikkia hyvin eri tyyppisiin musiikkiteatteriteoksiin, ylittäen välillä perinteisen teatterin genrerajat mm. tanssiteatterin ja uuden sirkuksen puolelle.

http://www.tarinataikurit.com/

Facebook tapahtuma

www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri


Aika: Ovet klo 13:00
Showtime 14:00

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Myynti loppuu 11.6.2023 13:00.