EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.8.2022  /  Könnölän Matkailutila  /  Rimmilä

Tapio Liinoja & Olli Ahvenlahti

Tapio Liinoja & Olli Ahvenlahti Liput

”Ja kaunis on luomakunta…”

Tapio Liinoja ja Olli Ahvenlahti ovat koonneet konserttiinsa suvisimmat suomalaiset laulut.

- Lähdemme liikkeelle Tauno Palon aikaisesta Hämeenlinnasta, silpaisemme Härkätietä Turkuun ja sieltä ulkomaille. Teemme musiikillisen Interrailin Viron, Ruotsin, Italian ja Irlannin kautta Atlantin toiselle rannalle, kertovat Olli ja Tapio.

Konsertissa kuullaan myös Tapion kertomus ”Tie vie” Ollin pianon siivittämänä:
”Luonto oli tehnyt ihmisen elämän helpoksi, koska sitä vastaan ei voinut taistella. Lehmän hermoilla oli ollut helppo ottaa vastaan myös ne kärsimykset, mitkä Jumalan rakentama maa, metsä, niitty ja vesi halutessaan antoi…”

Tapio tunnetaan parhaiten monista tv- ja elokuvarooleistaan sekä Lapinlahden Lintujen jäsenenä. Soololevyjä hän on tehnyt kolme ja kaksi levyä yhdessä Esa Pulliaisen kanssa. Olli on tullut parhaiten tutuksi suomalaisille television katsojille kapellimestarina ja pianistina monista viihdeohjelmista ja Euroviisuista sekä yhteistyöstään Vesa-Matti Loirin kanssa.

Yhdessä Duo Liinoja-Ahvenlahti on tehnyt konsertteja kymmenkunta vuotta.

Konsertti järjestetään Könnölän Matkailutilan vanhaan tiilinavettaan remontoidussa juhlasalissa upeassa maalaismiljöössä. Intiimissä tilassa kuulija pääsee lähelle artisteja. Konsertissa on numeroimattomat istumapaikat pöytien ääressä. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:30
Showtime 18:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Konsertin väliajalla tarjoillaan väliaikakahvit, jotka sisältyvät lipun hintaan.