EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 20.8.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Tapani Kansalainen, Vitun Ninjat

Tapani Kansalainen, Vitun Ninjat Liput

Torstaina 20.8.2020 Bar Loosessa rock ja rap kohtaavat, kun Vitun Ninjat juhlistavat debyyttialbuminsa levynjulkkareita ja Tapani Kansalainen toimittaa tuttuun tapaan timanttista asiaansa!

Vitun Ninjat on uusi mystinen ja kivenkova rock-yhtye, joka julkaisee debyyttialbuminsa "Miekat, pommit ja heittotähdet" elokuun 21. päivä. Tällä torstaisella Bar Loosen keikalla juhlistetaan kyseisen albumin levynjulkkareita - muutamaa tuntia aiemmin kuin albumi on kuunneltavissa suoratoistopalveluissa. Tähän mennessä yhtye on pistänyt ilmat pihalle neljästä sinkusta ja viides, Palkkasoturin Tie, julkaistaan heinäkuun lopussa. Näiden tummien hahmojen ase on sisuksia ravisteleva rock, jonka riffit ovat teräviä ja iskut osuvat maaliinsa. Tulevalla albumilla vierailee myös mm. räppäri Haamu.

Tapani Kansalainen on Savosta kotoisin oleva, nykyään Helsingissä asuva rap-artisti ja -tuottaja. Tapani Kansalaisen ensimmäinen studioalbumi Eilisen keisari, narri loppuelämän julkaistiin 29. syyskuuta 2010 Joku Roti Recordsin kautta. Toinen pitkäsoitto Kaatoja ja rännejä julkaistiin Monsp Recordsin julkaisemana 24. tammikuuta 2014. Se nousi parhaimmillaan Suomen virallisen albumilistan sijalle kahdeksan. Samoin kävi 2018 julkaistulle "52 Kammioo" -albumille. Kansalainen on erittäin ahkera keikkailija, joten keikkakunto ja suoritus ovat aina timanttia.


Loosessa noudatetaan kesän keikoilla nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tilaa helteellä viilentävät hikoilevat tuopit suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa. 

 

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Aikataulu:
klo 21.00 ovet auki
klo 21.30 Vitun Ninjat
klo 22.30 Tapani Kansalainen

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta, mikäli jäljellä.