EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 15.6.2019  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Tanssiorkesteri Lossimies

Tanssiorkesteri Lossimies Liput

Tanssiorkesteri Lossimies, joka on kuulu niin lonkat sijoiltaan napsauttavasta groovaavasta discomusiikista kuin tyyliin sopivasta pukeutumisestaan.

Joensuussa 1993 perustetussa yhtyeessä lahkeilla leveillään, kaulukset töröttävät pitkinä ja kovina, puhumattakaan testosteronin huumaavasta odööristä tahi rouheasta rintakarvoituksesta.

Menneisyyden hittikimara saa jäykimmänkin miehen irtautumaan estoistaan ja esittelemään parketilla koko travoltamaisen repertoaarinsa jonka jälkeen nirppanokkaisinkin vaaleaverikkö ryntää mukaan hurmaavaan tanssiin ja karkeloon.

Tanssiorkesteri Lossimies on vuosien varrella esiintynyt niin festivaaleilla, discoluolissa sekä niin hääjuhlissa kuin harjannostajaisissakin. Yhtyeestä välittyy vuosien työn tuoma hyvä meininki sillä löytyyhän kokoonpanosta miehistöä lukuisista tunnetuista ja tuntemattomistakin orkestereista joista mainittakoon mm. Neljä Ruusua, Eläkeläiset, Kumikameli, Mana Mana, HC Andersen, 51 Koodia, Kostajat, Rahtarit yms.

Vuonna 2013 Tanssiorkesteri Lossimies levitti discomusiikin ilosanomaa mm. Varsovassa ja Krakovassa. Puolan valloituksen taustalla on mm. yhtyeen suuri suosio paikallisen elokuvia seuraavan väestönosan keskuudessa sillä Tanssiorkesteri Lossimiesten musiikki toimi 2006 julkaistun Wściekłe Pięści Węża (suom: Käärmeen kiukkuiset nyrkit) elokuvan soundtrackinä.

Tanssiorkesteri Lossimiehen menneisyyteen voi helposti käydä tutustumassa Youtubessa josta löytyy mm. yhtyeen Rakkauden Aika-video jonka esipuheen hoitaa legendaarinen Mikko Alatalo.

Facebook-tapahtuma

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 23:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään narikkamaksu 2,50 €