EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24. - La 25.9.2021  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Tanssimania 2021

Tanssimania 2021 Liput

Tanssiminen kielletty? - Tanssimania pureutuu tanssikieltoon 24.-25.9.2021

Uuden kansantanssin ja kansanmusiikin tapahtuma Tanssimania järjestetään Tampereella syyskuussa 15. kerran. Tanssimania tarjoaa osanottajille ja yleisölle erilaisia tanssityöpajoja, konsertteja, iltatansseja ja Tanhujalostamo -seminaari. Tänä vuonna Tanssimaniassa pohditaan muun muassa tanssimisen vaarallisuutta ja sitä, miksi Suomessa on ollut tanssikieltoja, ja on edelleen?

Tanssimania Tullikamarin Pakkahuoneella:
Pe 24.9. Tanssikielto
La 25.9. Verensulkusanoja
La 25.9. Ajassa on maniaa 

Tanssikielto – Tanssiteatteri Tsuumi, Kuopion Kaupunginteatteri ja Tanssiteatteri Minimi. Esitys kieltämisen kulttuurista ja manifesti kansalaisten oikeudesta tanssia vapaasti missä, milloin ja miten haluavat.

Verensulkusanoja - Riina Hosion ja Motoran Pelmakoiden uuden tanssiteoksen ensiesitys.

Ajassa on maniaa - Siepakat, Pähiät, Rajan Nuorten Kimurantin “Toisilleen”, Pispalan Sottiisin vuoden 2022 kansantanssiyhtyeen julkistaminen.

Lisätietoja täältä.

Facebook

tanssimania.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot