EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Su 13.2.2022  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Tanssien Tähtiin Show

Tanssien Tähtiin Show Liput

Tanssien Tähtiin Show -kiertue on siirtynyt toistamiseen.

Aiemmille päiville 8.3.2021 ja 27.1.2022 ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Liput voi myös palauttaa osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja 23.4.2021 mennessä.

***

Tanssien Tähtiin Show Tampereen Pakkahuoneella

TV:stä tutut ammattitanssijat tekevät uuden showkiertueen! Showssa esiintyvät Ansku Bergström, Marko Keränen, Kia Lehmuskoski, Jurijs Trosenko, Jutta Helenius, Sami Helenius, Saana Akiola, Katri Mäkinen sekä Mikko Ahti ja Jani Rasimus. "Tanssien Tähtiin show koostuu toisella tulemisellaan kolmen osion kokonaisuudesta, joissa paritanssi tuodaan lavalle monella eri kulmalla.

On ne perinteiset kuumat lattarirytmit sekä upean glamoröösit vakiot mutta myös paljon muuta. Shown tanssijat heittäytyvät esitykseen ihan uudella tavalla ja samalla yleisökin pääsee mukaan illan kulkuun, myöskin aivan uudella tavalla. Se, että miten, jää nähtäväksi" vinkkaa shown ohjauksesta vastaava Marko Keränen. Shown suunnittelusta ja koreografioinnista vastaavat tanssijat. Tuotannosta vastaa Elevent Group Oy ja Helena Ahti-Hallberg on vastuussa puvustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

www.tanssientahtiin.fi
www.facebook.com/tanssientahtiinshow

TURVALLISUUSINFO:

Sisäänkäynti Pakkahuoneen ovista, eteispalvelumaksu 3 €/hlö. Ruuhkien välttämiseksi saavuthan ajoissa.

Tallennamme keikalle tulijoiden henkilötiedot henkilötodistuksen, ajokortin tai kelakortin viivakoodista sähköisesti.

Vaihtoehtoisesti voit luoda tiedoista koodin täällä: https://info.tiketti.fi/

Noudatamme kapasiteettirajoituksia, turvavälejä ja muita terveysviranomaisten ohjeistuksia. Lisätietoa: https://tullikamari.net/uutiset/turvallisuus

www.tullikamari.net


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:00

Showtime 18:00

Myynti loppuu 13.2.2022 17:00.