EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.11.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

TANK (UK), Wishing Well

TANK (UK), Wishing Well Liput

Tapahtuma on siirtynyt toiseen kertaan.

Alkuperäisille päivämäärille 17.4.2020 tai 19.2.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 18.3.2021 mennessä.

***

TANK PALAA SUOMEEN

Legendaarinen brittihevibändi TANK palaa Suomeen huhtikuussa kolmen keikan minikiertueen muodossa. Viime vuonna TANK keikkaili Suomessa neljän keikan verran ja positiivisen vastaanoton innoittamana bändi on nyt tulossa takaisin. Tälläkin kertaa lämppärinä toimii kotimainen WISHING WELL, joka ehtii julkaista uuden DO OR DIE -albuminsa maaliskuussa ennen kiertuetta.

TANK on on yksi alkuperäisistä NWOBHM (New Wave Of British Heavy Metal) bändeistä ja aloitti toimintansa jo vuonna 1980. Bändi on julkaissut 10 studioalbumia ja kaksi live-albumia. Viime vuonna julkaistu Re-Ignition sisälsi uudet versiot bändin 80-luvun parhaista biiseistä. Nämä kappaleet sekä uudempien albumien kappaleet muodostavat edelleen bändin keikkasetin rungon.

Vuosikymmenten varrella TANK on keikkaillut sellaisten suuruuksien kuten Metallican, Motörheadin, Saxonin ja Judas Priestin kanssa. Nykyinen kokoonpano sisältää TANK -kitaristiveteraanit Mick Tuckerin ja Cliff Evansin, jotka molemmat ovat olleet bändissä jo 30 vuotta. Muut soittajat ovat rumpali Bobby Schottkowski, basisti Randy Van Der Elsen ja vokalisti David Readman. Sama kokoonpano nähtiin Suomessa viime vuonna.

"Tuntuu hienolta päästä taas Suomeen keikoille hyvien kamujemme Wishing Wellin kanssa. Viime vuonna meillä oli erittäin hauskaa ja koska Suomi on yksi maailman johtavia metallimaita, jossa on hieno yleisö niin tietysti halusimme palata sinne keikoille", sanoo Cliff Evans.

WISHING WELL on helsinkiläinen hevibändi, joka julkaisee kolmannen albuminsa "Do Or Die" maaliskuussa. Sinkkuna julkaistava nimibiisi saadaan maailmalle 20 helmikuuta. "Odotamme kovasti kiertuetta Tankin äijien kanssa. Heput ovat varsinaisia velikultia ja tykittävät todella asiallista vanhan liiton metallia. He ovat meille parasta mahdollista seuraa rundille ja jengillä on lupa odottaa keikoilta paljon", sanoo Anssi Korkiakoski, Wishing Wellin kitaristi.

www.tankofficial.com
Facebook-sivu

WISHING WELL: Facebook | Youtube

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 19.11.2021 19:00.