EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 20.5.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

TangoLab: Nuevo Quinteto Otra Vez – Alternative Milonga

TangoLab: Nuevo Quinteto Otra Vez – Alternative Milonga Liput

Toukokuun TangoLabissa koetaan aito argentiinalainen milonga, eli tanssi-ilta Nuevo Quinteto Otra Vez -yhtyeen tapaan, kun yhtye kutsuu tangoharrastajat koolle tanssimaan ja viettämään iltaa kevään viimeiseen TangoLabiin. Nuevo Quinteto Otra Vezin vieraana ja yhteistyökumppanina tässä keväisessä tangokarnevaalissa on yksi Suomen johtavista argentiinalaisen tangon kouluista, tamperelainen La Fabrica del Tango. Illan aikana päästään tanssimaan niin perinteisen argentiinalaisen tangon, milongan, valssin kuin tango nuevonkin tahtiin. Jokunen yllätyssolistikin saattaa ilmaantua lavalle, joten tätä tangokarnevaalia ei mistään hinnasta kannata jättää väliin!

TangoLab on Nuevo Quinteto Otra Vezin isännöimä, genrerajoja iloisesti rikkova ja huippuluokan solistivierailla maustettu tangoklubi. Nuevo Quinteto Otra Vezin on ainutlaatuinen uuden aallon tangoyhtye, jonka soinnilliset lähtökohdat ovat syvällä argentiinalaisen tangon traditiossa, mutta on omistautunut uuden musiikin luomistyölle.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Myynti loppuu 20.5.2020 18:00.